Tootevalik
Viinamarjaseemneõli, Sattva Ayurveda, 50ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline
  • Uus
Viinamarjaseemneõli, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Viinamarjaseemneõli, Sattva Ayurveda, 50ml

Viinamarjaseemneõli, Sattva Ayurveda, 50ml

Bränd: Sattva Ayurveda
Orgaaniline Orgaaniline

Viinamarjaseemneõli on väärtuslik kosmeetikatoode, mis sobib suurepäraselt terve naha ja ilusate juuste jaoks.

See on baasõli, mis ühildub kergesti eeterlike õlidega.

1810 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5903794189386

Ecosert Cosmos Organic

Viinamarjaseemneõli on veinivalmistamise kõrvalsaadus. Sellel on põletikuvastased, antibakteriaalsed ja antioksüdantsed omadused. Viinamarjaseemneekstrakt on suurepärane C- ja E-vitamiini ning flavonoidide allikas, mis parandab naha tekstuuri ja vähendab vananemisilminguid. Huvitav on see, et uuringud näitavad, et nahale kantud viinamarjaseemneõlil on päikesefiltreeriv toime, mis kaitseb UV-kiirguse negatiivse mõju eest. Samuti on see tõhus kooriv aine, mis eemaldab õrnalt surnud naharakud, jättes naha tervemaks ja säravamaks. Viinamarjaseemneõli on asendamatu kosmeetikavahend naha ja juuste tervise säilitamiseks, andes neile sära ja sära.

Kuidas orgaaniline viinamarjaseemneõli toimib:

* Viinamarjaseemneõli annab organismile väärtuslikke C- ja E-vitamiine, mis aitavad säilitada naha tervist.

* See sisaldab antioksüdante, mida nimetatakse flavonoidideks, mis parandavad naha tekstuuri ja vähendavad vananemisilminguid: Flavonoidid muudavad naha siledaks ja noorema välimusega.

* Toimib päikesekaitsjana: Uuringud on näidanud, et viinamarjaseemneõli toimib nahale kandmisel päikesekaitsjana ja aitab kaitsta kahjulike UV-kiirte eest.

* Suurepärane kooriv vahend surnud naharakkude eemaldamiseks: See õli on tõhus kooriv vahend, mis eemaldab õrnalt surnud naharakkude pealmise kihi, et tuua esile siledam ja tervem nahk.

* Niisutab kuivi, hapraid ja lendlevaid juukseid: Viinamarjaseemneõli niisutab suurepäraselt ja aitab juuste taastumisele kaasa.

Kuidas kasutada orgaanilist viinamarjaseemneõli?

Nahale

Masseerige õrnalt oma nägu või keha mõne tilga õliga. Võtke aega, võtke aega. Keskendu oma näo pooridele ja veendu, et need oleksid õliga kaetud. Jäta üleöö või vähemalt 30 minutiks, seejärel puhasta õrnalt maheda puhastusvahendiga.

Juuste jaoks

Masseerige peanahka õrnalt, kasutades veidi soojendatud õli. Parima tulemuse saavutamiseks jätke juuksepalsam üleöö või vähemalt üheks tunniks. Peske juukseid maheda šampooniga.

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Koostisosad: 100% puhas viinamarjaseemneõli.

Hoida tihedalt suletud mahutis jahedas ja pimedas kohas.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud