Tootevalik
Amla jasmiini juukseõli, Dabur, 200 ml
Amla jasmiini juukseõli, Dabur, 200 ml
  • Amla jasmiini juukseõli, Dabur, 200 ml

Amla jasmiini juukseõli, Dabur, 200 ml

Amla (India karusmarja) - ayurveda ravim, C-vitamiini allikas - on vahend neile, kes soovivad oluliselt parandada oma juuste kvaliteeti ja tihedust ning kiirendada nende kasvu.

Takistab juuste väljalangemist ja enneaegset halvenemist.

1003 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5022496001298
Hetkel laost otsas


Amla (India karusmarja) - ayurveda ravim, C-vitamiini allikas - on vahend neile, kes soovivad oluliselt parandada oma juuste kvaliteeti ja tihedust ning kiirendada nende kasvu. Takistab juuste väljalangemist ja enneaegset halvenemist. Amla juukseõli kuivatab rasvaseid juukseid ja peanahka. Tugevdab juuksejuuri, takistab juuste väljalangemist ja stimuleerib juuste kasvu. Kasutada ainult tumedatele juustele puhtal kujul. Amla juukseõli on India naised kasutanud juba iidsetest aegadest alates, et anda juustele läikiv ja siidine tekstuur. Looduslik juuksepalsam.

Kasutamine: Masseerige 8-10 ml õli, sõltuvalt juuste pikkusest ja mahust, peanahale ja kogu juuste pikkusele. Soovitatav on kasutada õli enne magamaminekut ja jätta see ööseks peale, hommikul peske juuksed šampooniga. Kui te ei soovi õli pikaks ajaks juustes jätta, loputage see 30-40 minutit pärast kasutamist välja. Soovitatav on lisada 2-3 tilka õli oma šampoonile iga kord, kui pesete juukseid. Korrake protsessi 2-3 korda nädalas.

Mineraalõli, rapsiõli, Elaeis guineesis õli, Phyllantus Embica (Amla) ekstrakt, parfüüm (jasmiin), isopropüülmüristaat, tsüklopeneensiloksaan, fenüültrimetikoon, butüülmetoksüdibensoüülmetaan, Rosmarinus officinalis õli, tokoferüülatsetaat, tertsiaarbutüülhüdrokinoon, D&C Yellow nr 11 (CI47000), D&C Green nr 6 (CI61565).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud