Tootevalik
Peamassaažiõli Bhringamalakadi Keram, Sree Sankara, 250 ml
Bränd: Sree Sankara
Peamassaažiõli Bhringamalakadi Keram, Sree Sankara, 250 ml
  • Peamassaažiõli Bhringamalakadi Keram, Sree Sankara, 250 ml

Peamassaažiõli Bhringamalakadi Keram, Sree Sankara, 250 ml

Bränd: Sree Sankara

"Bhringamalakadi Keram" on kookosõlil ja Bhringarajil põhinev kõrgekvaliteediline ayurveda massaažiõli, mis sobib ideaalselt juuste ja peanaha massaažiks, mistõttu on see ideaalne ayurvedaõli Dhara ja Shirodhara protseduuride jaoks.

Seda hinnatakse selle Pitta't vähendavate omaduste tõttu.

2516 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 8906067700186

"Bhringamalakadi Keram" on kookosõlal ja Bhringarajil põhinev kõrgekvaliteediline ayurveda massaažiõli, mis sobib ideaalselt juuste ja peanaha massaažiks, mistõttu on see ideaalne ayurvedaõli Dhara ja Shirodhara protseduuride jaoks. Seda hinnatakse selle Pitta't vähendavate omaduste tõttu.

Kasutamismeetod:

Bhringamalakadi Keram massaažiõli ei sisalda emulgaatoreid ja võib madalamal temperatuuril kõvaks muutuda. Optimaalseks kasutamiseks soojendage õli õrnalt 36-40° C soojas veevannis. Enne kasutamist loksutage pudelit korralikult.

Pärast massaaži laske õlil enne vannitamist või duši all käimist vähemalt 30 minutit, soovitavalt üleöö, nahasse imbuda.

Ayurveda lähtetekst: Sahasrayogam.

Väga puhas, laboratoorselt testitud kvaliteet!

Koostisosad (INCI): Cocus nucifera Oil, Aqua, Lac, Eclipta alba, Emblica officinalis, Glycyrrhiza glabra, Cinnamomum camphora.

250 ml plastpudel

Sree Sankara Tootja / päritoluriik: Ayurveda Vaidyasala, Kerala, India

Lisainformatsioon:

See traditsiooniline ayurvedaõli ei sisalda emulgaatoreid ja võib temperatuuri tõttu kõvaks muutuda. Optimaalseks kasutamiseks soojendage seda 36-40°C soojas veevannis. Enne kasutamist loksutage pudelit korralikult. Ainult välispidiseks kasutamiseks.

Pita dosha mõju
Mažina
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
250 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud