Tootevalik
Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Arganõli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

ETTE: Toidab kõiki juukseid ja nahatüüpe.

100% puhas ja orgaaniline värskelt pressitud argaaniaõli.

Sobib: Kuivale, küpsele nahale | Kuivad ja käharaid juukseid

2011 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5055757900580

Soil Assotiation Organic 12 kuud pärast avamist

"Fushi orgaaniline argaaniaõli on mitmekülgne õli juustele ja nahale. See Fushi õli koosneb 100% Maroko argaaniaõlist ja sellele ei ole midagi lisatud. Nii saad kasutada maksimaalselt ära õlis olevad vitamiinid, rasvhapped ja antioksüdandid. Ilusa ja terve naha ning pehmete ja läikivate juuste jaoks.

"Fushi Organic Argan Oil" tagab naha ja juuste niisutamise. See on rikas asendamatute rasvhapete, antioksüdantide ning A- ja E-vitamiinide poolest. See toidab ja tugevdab nahabarjääri. Samuti neutraliseerib see vabade radikaalide kahjulikku mõju, nii et teie nahk jääb kauem nooremaks. Lisaks stimuleerib see naha vereringet ja stimuleerib rakkude uuenemist. Tänu õli rikkalikele toitainetele aitab see vähendada armide ja pigmentatsiooni teket ning tasakaalustada rasu tootmist. Argaaniaõli tungib juuksefolliikulitesse, hoides juuksed niisketena. See vähendab juuste väljalangemist ja toimib hästi juuksepalsamina. Õli toodab Marokos asuv naiste ühistu. Argaaniapähklid korjatakse käsitsi ja külmpressitakse kvaliteetseks õliks.

Orgaanilise argaaniaõli eelised

ODAI

Fushi Fresh-Pressed® argaaniaõli on looduslikult rikas E-vitamiini poolest, mis on tuntud kui intensiivselt niisutav, sügavale nahka tungiv, toitev ja kaitsev, ning taastab kõiki nahatüüpe.

JUUKSEDELE

"Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil" kõrvaldab särituse, toidab kuivi ja kahjustatud juukseid ning taastab sära. Fushi orgaanilist argaaniaõli, mis sisaldab rohkelt E-vitamiini, võib kasutada kuiva juuksepinna õliks või juuksepalsamiks.

EDENDAB KOGUKONDA JA NAISTE MÕJUVÕIMU SUURENDAMIST

Teie orgaanilise argaaniaõli valmistamiseks kasutatud pähklid on käsitsi korjatud Lõuna-Marokos berberi naiste ühistul, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja kõrgeimatele ülemaailmsetele standarditele vastavate argaaniaõlide ekstraheerimisele.

PUHAS JA TUGEV

Üks pudel Fushi Fresh-Pressed® argaaniaõli on valmistatud umbes 375g-500g röstimata, toitvatest, värsketest, töötlemata ja orgaanilistest argaanituumadest, mis tagavad maksimaalse puhtuse ja tugevuse.

OMADUSED:

* Niisutab

* Taltsutab krässuseid juukseid

* Vegan

* Ei ole testitud loomade peal

KASUTAMINE:

Niisutav juuksehooldus. Kandke paar tilka puhastele, rätikukuivatatud juustele pikkuse keskelt kuni otsteni. Föönitage või laske juustel loomulikult kuivada.

Lendude taltsutamiseks. Kandke kuivadele juustele, et taltsutada lendlehti ja siluda juukseid.

Öiseks juuksemaskiks. Masseerige juuksed ööseks peanahka, et hellitada neid ja pesta välja järgmisel päeval. peanahka eraldi.

Naha niisutajana. Kasutage kuivale, puhtale nahale.

FUSHI TOP TIPP:

Kui soovite oma nahahooldusrutiini lisada täiendavat niisutust. Masseeri paar tilka hommikul ja/või õhtul koos Fushi Biovedic näokreemiga. Võid kasutada seda ka üksi, niisutava kreemi asemel või pärast seda, et saada lisahüdratatsiooni.

- Argan & Amalaki šampoon - värskendab ja elavdab juukseid.

- Argan & Amalaki Conditioner - toidab ja silub juukseid.

TULEMUS:

Teie juuksed ja nahk näevad kaunid ja terved välja.

PEAMISED KOOSTISOSAD:

Argaaniaõli - rikas antioksüdantide ja rasvhapete poolest, niisutab ja toidab intensiivselt.

Ingredients.

Hoida jahedas ja pimedas kohas, pärast avamist kasutada 12 kuu jooksul.

-------------------------------------------------------------------

Mis kasu on argaaniaõlist?

Argaaniaõli on mitmekülgne õli, mis on saadud Maroko argaaniapuu (Argania spinosa) tuumadest. See on laialdaselt tuntud oma paljude kasulike omaduste poolest. Argaaniaõli sisaldab rohkelt asendamatuid rasvhappeid, E-vitamiini ja antioksüdante, mis aitavad nahka toita ja niisutada. Seda võib kasutada paikselt kuiva naha niisutamiseks, põletiku vähendamiseks ja noorusliku välimuse edendamiseks. Tänu oma niisutavatele ja toitvatele omadustele on argaaniaõli populaarne koostisosa juuksehooldustoodetes. Seda võib kasutada juuksepalsamina või juuksemaskina, et parandada juuste üldist tekstuuri, sära ja juhitavust. Samuti aitab see vähendada juuste väljalangemist ja parandada kahjustatud juukseid. Vananemisvastane toime: argaaniaõli antioksüdandid aitavad võidelda vabade radikaalide vastu, mis võivad kahjustada nahka ja kiirendada vananemisprotsessi. Regulaarne argaaniaõli kasutamine võib aidata vähendada kortse, peeneid jooni ja vanadusplekke, andes nahale noorema välimuse. Akne ravi: argaaniaõli on õli, kuid selle tekstuur ei ole õline ja see aitab reguleerida rasu tootmist. Sellel on ka põletikuvastased omadused, mis võivad vähendada aknega seotud punetust ja ärritust. Väikese koguse argaaniaõli kandmine aknele kalduvatele piirkondadele võib nahka rahustada ja ravida. Küüne- ja küünenaha hooldus: argaaniaõli võib olla kasulik hapraid küüsi tugevdav ja kuivi küünenahkasid niisutav. Mõnede tilkade argaaniaõli masseerimine küüntesse ja küünenahkadesse võib parandada nende seisundit ja välimust.

Kuidas mõjub argaaniaõli juustele?

Regulaarne argaaniaõli kasutamine võib aidata parandada juuste üldist struktuuri. Juuksed võivad muutuda pehmemaks, siledamaks ja paremini hallatavaks, vähendades kobedust ja särisemist. See muudab juukseid kergemini kujundatavaks ja kujundatavaks. Argaaniaõli moodustab juuksesäte ümber kaitsva barjääri, mis kaitseb neid kuumakahjustuste eest, mida tekitavad juuksekujundusriistad, näiteks lamedad triikrauad, lokitangid ja föönid. Samuti aitab see vältida niiskuskaotust, kui juuksed puutuvad kokku liigse kuumusega. Argaaniaõlis sisalduvad toitained, sealhulgas E-vitamiin, rasvhapped ja antioksüdandid, toidavad juuksefolliikuleid ja peanahka. See võib aidata edendada tervemat juuste kasvu ja parandada keskkonnateguritest, keemilistest töötlustest ja juuksekujundustoodetest põhjustatud kahjustusi. Argaaniaõli tugevdab juuksevõlvi ja suurendab selle elastsust, mis võib aidata vähendada juuste murdumist ja lõhenemist. See annab juustele kaitsekihi, et need ei muutuks hapraks ja kahjustustele vastuvõtlikuks. Kokkuvõttes pakub argaaniaõli juustele palju kasu, sealhulgas niisutab juukseid, parandab nende tekstuuri, kaitseb neid kahjustuste eest, toidab ja hooldab peanahka. Regulaarne argaaniaõli kasutamine aitab säilitada tervemad, läikivamad ja elujõulisemad juuksed.

Kas argaaniaõli kasvatab juukseid uuesti?

Argaaniaõli on tuntud oma erinevate juustele kasulike omaduste poolest, kuid on oluline märkida, et see ei ole tõestatud lahendus juuste taastootmiseks. Kuigi argaaniaõli võib aidata parandada juuste ja peanaha üldist seisundit, ei stimuleeri see uute juuste kasvu ega kõrvalda selliseid seisundeid nagu meeste kiilaspäisus või tugev juuste väljalangemine. Argaaniaõli võib toita, niisutada ja kaitsta olemasolevaid juuksekarvu, mis võib aidata kaasa tervislikumale peanaha keskkonnale ja kaudselt soodustada juuste kasvu.

Kas argaaniaõli võib kanda ka näole?

Jah, argaaniaõli kasutamine näol on üldiselt ohutu. Argaaniaõli on looduslik taimne õli, mis on saadud Maroko argaaniapuu tuumadest. See sisaldab rohkesti kasulikke toitaineid, nagu E-vitamiin, antioksüdandid ja rasvhapped, mis võivad avaldada nahale positiivset mõju. Argaaniaõli on niisutavate omadustega ja võib aidata niisutada nahka ning parandada selle üldist välimust. Arvatakse, et sellel on ka vananemisvastased omadused ning see võib aidata vähendada peeneid jooni ja kortse. Lisaks aitavad argaaniaõlis sisalduvad antioksüdandid kaitsta nahka vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest. Argaaniaõli kasutamisel näo jaoks on oluline valida kvaliteetne ja puhas õli, mis on spetsiaalselt kosmeetikas kasutamiseks mõeldud. Kandke paar tilka õli puhtale, kuivale nahale ja masseerige seda õrnalt ülespoole liikudes. Võite kasutada õli iseseisva niisutajana või segada seda oma tavalise niisutuskreemi või muude nahahooldustoodetega. Kuid nagu iga uue nahahooldustoote puhul, tuleks kõigepealt teha test, et veenduda, et õli ei tekita mingeid kõrvaltoimeid või allergiat. Kandke väike kogus argaaniaõli väikesele nahapiirkonnale, näiteks randme siseküljele, ja oodake 24 tundi, et näha, kas tekib ärritus.

Kas argaaniaõli on ohutu silmade ümber?

Argaaniaõli peetakse üldiselt ohutuks kasutamiseks silmade ümbruses, kuid tuleb olla ettevaatlik. Argaaniaõli saadakse argaaniapuu pähklitest ning sellel on niisutavad ja toitvad omadused. See sisaldab rohkesti E-vitamiini ja asendamatuid rasvhappeid, mis võivad aidata niisutada tundlikku nahka silmade ümber. Siiski on oluline märkida, et iga inimese nahk on erinev ja mõned inimesed võivad olla tundlikumad või allergilistele reaktsioonidele altid. Enne argaaniaõli kasutamist silmadele on soovitatav teha väikesel nahapiirkonnal plaastertest, et kontrollida võimalikke kõrvaltoimeid. Kandke väike kogus argaaniaõli randme siseküljele või käeseljale ja oodake 24 tundi, et näha, kas tekib punetus, sügelus või ärritus. Samuti olge ettevaatlik, et õli ei satuks otse silma. Kui teil satub kogemata argaaniaõli silma, loputage neid põhjalikult veega. Kui ärritus püsib või süveneb, on kõige parem konsulteerida tervishoiutöötajaga. Kokkuvõttes võib öelda, et kuigi argaaniaõli on üldiselt ohutu kasutada silmade ümbruses, on hea mõte kõigepealt testida ja olla ettevaatlik, et vältida otsest kokkupuudet silmadega.

Nahatüüp:
Sausai, išsekusiai odai
Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline