Tootevalik
Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml
  • Uus
Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml
  • Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml
  • Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml
  • Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml
  • Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml

Jahutav ayurveda õli Navratna, Himani, 270ml

See suurepärane ayurveda õli pea ja keha massaažiks koosneb ainult ravimtaimedest ja mitmesugustest looduslikest koostisosadest, mis ei ole inimkehale kahjulikud, see sobib kõikidele nahatüüpidele ja seda kasutatakse kosmeetilise ja terapeutilise vahendina.

"Navratna on juba pikka aega olnud kõige usaldusväärsem ja eelistatum kaubamärk terapeutiliste külmavärviõlide segmendis.

See aitab lahendada konkreetseid juuste ja kehaga seotud vaevusi, kuid pakub ka erakordseid eeliseid, nagu ilu ja toitmine, mida traditsiooniliselt juukseõlides otsitakse.

1003 €
Saadavus: 64 Kogus
Tootekood: 8901248104814

Õli leevendab peavalu, jahutab ja värskendab pead, võitleb unetuse vastu, parandab mälu, suurendab lihastoonust, leevendab stressi ja väsimust.

Õli mõjub vastu kõõmule, kõõmule ja juuste väljalangemisele ning parandab juuste kasvu.

Massaaži ajal jahutab õli meeldivalt keha, lõdvestab, leevendab vaimset pinget, füüsilist stressi ja väsimust. See leevendab lihasvalusid, igapäevast ja kogunenud väsimust.

See on hoolikalt valmistatud üheksa unikaalse ayurveda ravimtaime kombinatsioonist. Igapäevane massaaž pakub meeldivat jahutavat tunnet, mis leevendab igapäevast vaimset ja füüsilist stressi ning sellega seotud sümptomeid, nagu peavalu, väsimus, pinge, unetus jne.

Kasutamine pea ja juuste puhul:

Masseerige õli põhjalikult peanahale, otsaesisele ja templitele (kui teil on peavalu), seejärel mähkige rätik ümber pea ja jätke vähemalt üheks tunniks, soovitavalt üleöö. Seejärel peske juukseid oma igapäevase šampooniga. Seda hooldust soovitatakse 2 korda nädalas, et tõhusalt ravida ja parandada juukseid, jättes need siidiseks ja terveks. See õli ei ole rasvane ja imendub 5 minutiga, on punast värvi ja seda võib kanda ka heledatele riietele.

Kasutage kehal:

Masseerige õli põhjalikult naha sisse. Jätke õli kehale vähemalt üheks tunniks, soovitavalt üleöö.

Koostisosad: Õli on mõeldud nii, et see on mõeldud kasutamiseks, kui ka ei ole vaja:

Lata Kasturi, Kakoli, Brahmi po 0,1 g, Sailaja, Kapoor Kachari, Gandhamatra, Gatella po 0,2 g, Kunchas, Muramansi po 0,25 g, Gulabo Phoolas, Benamulas, Mustha, Kesutas po 0,05 g, Amla 1,0 g, Karpuras 0,5 g, Pudina Ka Phool 1,84g, Pudina Ka Tel 0,46g, Surasar 0,5ml. Lata Kasturi, Kakoli, Brahmi 0,1 g, Sailaja, Kapoor Kachari, Gandhamatra, Gatella 0,2 g, Kunchas, Muramansi po 0,25, Gulabas Phoolas, Benamulas, Mustha, Kesutas 0,05 g, Amla 1,0 G, Karpuras 0,5 g, „Pudina Ka Phool“ 1,84 g, „Pudina Ka Tel“ 0,46 g, „Surasar“ 0,5 ml.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud