Tootevalik
Argaaniaõliga kehaudu Spa Marrakech Oud, Ottoman, 200 ml
Bränd: Ottoman Atelier
Argaaniaõliga kehaudu Spa Marrakech Oud, Ottoman, 200 ml
  • Argaaniaõliga kehaudu Spa Marrakech Oud, Ottoman, 200 ml

Argaaniaõliga kehaudu Spa Marrakech Oud, Ottoman, 200 ml

Bränd: Ottoman Atelier

"Ottoman Argan Spa" kehasprei on suurepärane kaaslane igapäevaelus. Sprei idamaine aroom ümbritseb teie keha nagu kerge loor ja jätab teid kogu päevaks imeliselt värskelt lõhnama.

Lõhn: Marrakech Oud

1003 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI13338
Hetkel laost otsas


"Ottoman Argan Spa Body Spray on ideaalne kaaslane igapäevaelus. Sprei idamaine lõhn ümbritseb keha nagu kerge loor ja lõhnab imeliselt värskelt kogu päeva.

Lõhn: Marrakech Oud

Kuidas kasutada . Vältida kokkupuudet silmadega.

Koostisosad (INCI): Alcohol Denatured (SD Alcohol 40), Aqua (Water), Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl lonone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Eugenol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol. Coumarin, Cinnamyl Alcohol.

----------------------------------------------------

Ottomani - muutke oma vannituba heaolu oaasiks!

"Ottoman Atelier" on esmaklassiline kosmeetika-, wellness- ja kehahooldustoode, milles on tähelepanu pööratud detailidele ja suurepärasele kvaliteedile. "Ottomani" tooted loovad wellness-elamuse otse teie kodus.

Ileri seebivalmistajate perekonna ajalugu ulatub 16. sajandi lõpuni. Juba siis eksisteeris Osmanite impeeriumis rikkalik vannide ja hammamite kultuur. Tol ajal olid kallid seebid reserveeritud kuningatele ja valitsejatele ning olid väga populaarsed kingitused kõrgetele külalistele.

Hammam ei ole lihtsalt keha puhastamise koht. See on ka koht, kus vaim ja hing saavad lõõgastuda ja taastada tasakaalu. Hellitage oma meeli ja laske end viia 1001 öö maailma!

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Turkija
Tootja riik:
Türgi
Summa:
400 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud