Tootevalik
Sandlipuu ja Ylang Ylangi näokoorimine, Ayumi, 125 ml
Bränd: Ayumi naturals
Sandlipuu ja Ylang Ylangi näokoorimine, Ayumi, 125 ml
  • Sandlipuu ja Ylang Ylangi näokoorimine, Ayumi, 125 ml
  • Sandlipuu ja Ylang Ylangi näokoorimine, Ayumi, 125 ml

Sandlipuu ja Ylang Ylangi näokoorimine, Ayumi, 125 ml

Bränd: Ayumi naturals

Puhastage oma nägu põhjalikult sandlipuu näokoorijaga, mis on immutatud bambuse tüvepulbri ja perliidi vulkaanilise laava pulbriga, et eemaldada õrnalt surnud naharakud ja mustus. Eksootiline Amazonase Babassu palmiõli koos Jojobaõliga, mis on rikas väärtuslike rasvhapete poolest, ning kakao- ja sheavõi aitavad säilitada väärtuslikku hüdratsiooni ja niiskust, et nahk oleks pehme ja niisutatud. Rikkalik segu väärtuslikest eeterlikest õlidest - jasmiin, ingver, lavendel, Ylang Ylang, seederpuu, patšuli, sandlipuu ja palsam - tasakaalustab harmooniliselt nahka ja meeli.

1003 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: 5025042030384

Puhastage oma nägu põhjalikult sandlipuu näokoorijaga, mis on immutatud bambuse tüvepulbri ja perliidi vulkaanilise laava pulbriga, et eemaldada õrnalt surnud naharakud ja mustus. Eksootiline Amazonase Babassu palmiõli koos Jojobaõliga, mis on rikas väärtuslike rasvhapete poolest, ning kakao- ja sheavõi aitavad säilitada väärtuslikku niiskust ja niisutust, et jätta nahk pehmeks ja niisutatuks. Rikkalik segu väärtuslikest eeterlikest õlidest - jasmiin, ingver, lavendel, ylang-ilang, seedripuu, patšuli, sandlipuu ja palsam - tasakaalustab harmooniliselt nahka ja meeli.

Toimeained: jasmiini ekstrakt, ingveri ekstrakt, merevetikate ekstrakt.

Eeterlikud õlid: sandlipuuõli, laanepuuõli, patšuliõli, Ylang Ylang õli, lavendliõli, babassuõli, jojobaõli.

Allergilised reaktsioonid:

  • Parabeenivaba
  • Ei sisalda loomseid koostisosi
  • Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja värvaineid
  • Ei sisalda mineraalõlisid
  • Ei sisalda SLS-i
  • Ei ole testitud loomade peal

* Allergeenid võivad esineda loomulikult individuaalse talumatuse tõttu teatud eeterlike õlide suhtes

Kasutamine:kandke sandlipuunäokoorijatniisutatud ja puhastatud nahale ning masseerige ringjate liigutustega. Parima tulemuse saavutamiseks loputage sooja veega ja kasutage kaks korda nädalas. Vältida kokkupuudet silmade ja suuga.

Koostisosad (INCI): Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin *, Isopropyl Palmitate, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Powder, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Perlite, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Olus (Vegetable) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice***, Sodium Hydroxide, Santalum Spicata (Sandalwood) Wood Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Boswellia Carterii ( Frankincense ) Oil, Pogostemon Cablin Leaf (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang ) Flower Oil, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Fucus Vesiculosus (Sea Kelp) Extract, Maris Sal (Sea Salt), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool**.

*Taimset päritolu, **looduslikult saadud eeterlikest õlidest. ***orgaaniline

Nahatüüp:
Normaliai ir sausai odai
Päritoluriik:
Didžioji Britanija
Summa:
125 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda