Tootevalik
Neemi ja teepuu näokoorimine, Ayumi, 125 ml
Bränd: Ayumi naturals
Neemi ja teepuu näokoorimine, Ayumi, 125 ml
  • Neemi ja teepuu näokoorimine, Ayumi, 125 ml
  • Neemi ja teepuu näokoorimine, Ayumi, 125 ml

Neemi ja teepuu näokoorimine, Ayumi, 125 ml

Bränd: Ayumi naturals

Puhastage oma nahk sügavuti selle rikkaliku, taimse, mitte kuivatava koorijaga, mis sisaldab sheavõid, moringa- ja avokaadoõlisid. Hamamelis pinguldab ja toniseerib õrnalt, samal ajal kui bambuse varre looduslik ränidioksiid ja vulkaaniline perliit eemaldavad õrnalt surnud naharakud ja mustuse, et jätta nahk värskeks, säravaks ja elujõuliseks.

Nimbamed rosmariini, eukalüpti ja orgaanilised teepuuõlid, mis on tuntud oma antibakteriaalsete ja tasakaalustavate omaduste poolest, aitavad kaitsta nahka võimalike väliste kahjustuste eest. Piparmündi-, apelsini- ja sidruniõli segu elavdab, elavdab ja ergutab nahka ja meeli värskusega.

1003 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5025042030421
Hetkel laost otsas


Puhastage oma nahk mustusest, et vältida pragusid ja plekke.

Nimbamed rosmariini, eukalüpti ja orgaanilise teepuuõli, mis on tuntud oma antibakteriaalsete ja tasakaalustavate omaduste poolest, aitavad kaitsta nahka võimalike väliste kahjustuste eest. Piparmündi-, apelsini- ja sidruniõli segu elavdab, elavdab ja ergutab nahka ja meeli värskusega.

Toimeained: nõgesekstrakt, sidruni ekstrakt, hamamelisekstrakt, apelsinikoore ekstrakt.

Eeterlikud õlid: orgaaniline teepuuõli, moringaõli, piparmündiõli, rosmariiniõli, eukalüptiõli, lavendliõli.

Allergilised reaktsioonid:

  • Parabeenivaba
  • Ei sisalda loomseid koostisosi
  • Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja värvaineid
  • Ei sisalda mineraalõlisid
  • Ei sisalda SLS-i
  • Ei ole testitud loomade peal

* Allergeenid võivad esineda loomulikult individuaalse talumatuse tõttu teatud eeterlike õlide suhtes

Kasutage näokoorijat: Kandke Neem&Tea Tree Facial Scrub niiskele, puhastatud nahale ja masseerige ringjate liigutustega. Parima tulemuse saavutamiseks loputage sooja veega ja kasutage kaks korda nädalas. Vältige kokkupuudet silmade ja suuga.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin *, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Perlite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Kaolin (Clay), Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Organic TeaTree) Leaf Oil ***, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Citrus Limon Fruit (Lemon) Extract, Urtica Dioica Leaf (Nettle) Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool **, Limonene **.

*Taimset päritolu, **looduslikult ekstraheeritud eeterlikest õlidest.

Nahatüüp:
Riebiai, spuoguotai odai
Päritoluriik:
Didžioji Britanija
Summa:
125 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud