Tootevalik
Õrn puhastusvaht näole Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Õrn puhastusvaht näole Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Õrn puhastusvaht näole Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Õrn puhastusvaht näole Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Õrn puhastusvaht näole Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Pehme, vananemist takistav puhastusvaht. Õrn, sobib kõikidele nahatüüpidele, isegi tundlikule nahale.

Rikastatud Ayurveda Triphala ja Damaskuse roosiga, toniseerivate ja antioksüdantidega. Rahustava rukkilille ja hüaluroonhappega, niisutava ja vananemisvastase toimega.

Puhastab, toniseerib ja pehmendab nahka.

2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-013

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Arnas Soft Mousse on õrn puhastusvaht, mis toimib vananemise vastu. Õrn koostis sobib kõikidele nahatüüpidele, isegi tundlikule nahale.

Pehme vaht puhastab õrnalt, eemaldades mustuse, mustuse ja meigijäägid.

Rikastatud Ayurveda Triphala ja Damaskuse roosiveega (toniseeriv ja antioksüdant), Calendula ekstraktiga (rahustav) ja hüaluroonhappega (niisutav ja vananemisvastane).

Pärast loputamist on nahk puhastatud, toonustatud, värskendatud ja pehme.

Ilu alguse juurde

Arnas tähendab sanskriti keeles "merevaht". Müütide kohaselt on ilu jumalanna Lakshmi ja Amrita, surematuse nektari ampull pärit piimavahust.

"Arnas Soft Mousse" koos Amrita Liporestitutive Cleansing Oil'iga on ideaalne kahekordseks puhastamiseks. Need kaks sünergilist toodet aitavad taasavastada loomulikku ilu, mis algab korralikust puhastamisest.

"Arnas Soft Mousse'i pakend on valmistatud ookeanist ekstraheeritud taaskasutatud plastist.

Tekstuur on pehme nagu merevaht, kuid püsib tugev ja ei hõõru kohe maha, nii et seda saab naha sisse masseerida.

Tekstuur ja kasutamine

Pehme, kuid kindel tekstuur, mis ei lopu kohe maha, võimaldab vahu hästi näole sisse masseerida. See annab nahale massaaži lisakasu.

Pärast kasutamist võib vahu maha pesta niiske lapi või käsnaga või otse leige või jaheda veega.

Nahk on täiuslikult puhastatud ja toonuses, ilma et see tunneks pinguldust.

Triphala on iidne taimne vahend, mis koosneb 3 Rasayana puuviljast: Amalaki, Bibhītaka, Haritakī. Rikkalikult looduslikke antioksüdante sisaldav ravim toimib pikaealisuse edendajana ja on võimeline taastama kolme organismi reguleeriva doša tasakaalu. Nahale on sellel tugevalt toniseeriv toime.

Roosivesi on sobiv koostisosa kõikidele nahatüüpidele. Rikkalikult antioksüdante sisaldav roosivesi sobib ideaalselt küpsele nahale, kuna see elustab ja toniseerib seda. See aitab leevendada punetust tundlikul ja kuival nahal. Tänu antibakteriaalsetele ja põletikuvastastele omadustele sobib see ka rasusele või määrdunud nahale. Ayurveda järgi on see eriti kasulik Pitta dosha'ga seotud probleemide (punetus, ärrituvus ja tundlikkus) leevendamiseks.

Soovitused kasutamiseks:

Hommikuti ja õhtuti pihustada väike kogus vahtu peopessa ja kanda see niisutatud näole, masseerides seda ringjate liigutustega. Loputage nägu põhjalikult leige veega. Jätkake oma tavapärast näohooldusrutiini ProAge Rasayana näoseerumi ja ProAge Rasayana näokreemiga, mis on kohandatud teie nahatüübile.

Koostisosad (INCI): Rasedažaaniline koostisosa (INCI): Aqua, Sorbitol, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Naatriumhüaluronaat, kokamidopropüülbetaiin, glütseriin, glütserüülkaprülaat, glütserüüloleaat, propaandiool, naatriumfütaat, bensüülalkohol, sidrunhape, parfüüm, bensoehape, kaaliumsorbaat, heksüültsinnamaal, linalool, tsitronellool.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
150 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Gluteenivaba Gluteenivaba
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
Laktoosivaba Laktoosivaba
499 €
Läbimüüdud