Tootevalik
Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
Bränd: Orientana
Vegan Vegan
Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Happeline näokoorimine datlitega Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Bränd: Orientana
Vegan Vegan

Happeline geeljahendus ilma abrasiivsete osakesteta.

Koorib õrnalt, silub ja pehmendab nahka. AHA-hapete kogusisaldus on 18%.

Peenestus sisaldab rohkelt taimeekstrakte, millel on rahustav ja niisutav toime. Vähendab pooride ilmet ja annab tunde, nagu oleks nahk uuenenud.

Unikaalne α-hüdroksühapete koostis aitab vähendada naha värvimuutusi ja ühtlustada nahatooni.

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5904533310337

Happeline geeljahendus ilma abrasiivsete osakesteta. Koorib õrnalt, silub ja pehmendab nahka. AHA-hapete kogusisaldus on 18%. Peenestus sisaldab rohkelt taimeekstrakte, millel on rahustav ja niisutav toime. Vähendab pooride ilmet ja annab tunde, nagu oleks nahk uuenenud. Unikaalne α-hüdroksühapete koostis aitab vähendada naha värvimuutusi ja ühtlustada nahatooni. Scrubi pH väärtus on ligikaudu 3,6.

* Vegan kosmeetika

* 90,9 % looduslikku päritolu koostisosi

* Sobib igale vanusele ja nahatüübile

* Koorib tõhusalt ja õrnalt surnud naharakud ja annab nahale särava efekti

Toimeained: datliekstrakt, piimhape, glükoolhape, sidrunhape, õunhape, viinhape, apelsini-, sidruni-, suhkruroo-, mustika- ja suhkruvaherja ekstraktid, ingverijuur, palsamivaik ja viinamarjaekstraktid.

Toote omadused:

Sügavpuhastav, taaselustav ja siluv.

Lõhn: puuviljane ja lilleline.

Tekstuur: geelilaadne.

Kuusepuuvilja ekstrakt toidab, niisutab ja rahustab nahka. Sellel on ka pikaajaline vananemisvastane toime.

Piimhappel on epidermist kooriv, rahustav, niisutav ja pehmendav toime. Vähendab laienenud pooride ilmet ja aitab reguleerida rasu eritumist. Parandab naha tekstuuri ja silub nahapinda.

Glükoolhappel on väikesed molekulid, mis suudavad tõhusalt tungida nahapooridesse ja neid lahti harutada, et eemaldada kogunenud mustus ja õli. Stimuleerib naha uuenemist ja aitab helendada värvimuutusi.

Taimeekstraktide ja piimhappe, glükoolhappe, sidrunhappe, õunhappe ja viinhappe kompleksid stimuleerivad rakkude uuenemist ja elavdavad nahka, jättes selle siledaks, nähtavalt nooremaks ja tervelt säravaks.

Kanna 1-2 korda nädalas või vastavalt vajadusele harvemini. Kandke õhtuti kuivale, puhastatud näole, vältides silmaümbruse piirkonda. Pärast pealekandmist peske hoolikalt käsi. Pärast 5-10 minutit loputage toode põhjalikult veega näolt maha. Päevasel ajal kasutage kõrge faktoriga päikesekaitsekreemi (vähemalt SPF 30). Toote kasutamisel kasutage tooteid, mis taastavad ja tugevdavad naha hüdrolipiidibarjääri. Ärge kasutage ärritunud, kahjustatud nahal. Kui pärast kasutamist tekib tugev põletustunne, loputage kohe veega. Kui tekib kõrvaltoime, lõpetage kasutamine või vähendage kasutussagedust.

Koostisosad (INCI): Aqua*, Lactic Acid*, Propanediol*, Glycerin*, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sorbitol*, Sodium Lactate*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Vitis Vinifera Fruit Extract*, Zingiber Officinale Root Extract*, Boswellia Serrata Resin Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate*, Malic Acid, Acer Saccharum Extract*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Saccharum Officinarum Extract*, Tartaric Acid*, Citric Acid*, Tocopherol*, Sclerotium Gum*, Xanthan Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Parfum.

* loodusliku päritoluga koostisained

-----------------------------------------------------------

Orientana kosmeetika kohta

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nt parafiin), mineraalõli, vaseliini, silikoone, SLS/SLES, kunstlikke värvaineid ja lõhnaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikatooteid ja koostisosi ei ole kunagi testitud loomade peal. Kosmeetika ei sisalda tooraineid, mis on võetud loomadelt nende kahjustamise all või surnud kehadest, nagu näiteks loomarasv. Kasutatakse loomseid tooraineid, kuid ainult selliseid tooraineid nagu mesilasvaha, kitsepiim ja tigude eritised - mis on hangitud ilma loomadele kahju tekitamata.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP ELi teavitussüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutatakse ainult looduslikke, töötlemata taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimevõided, värsked taimeekstraktid. Nende toorainetega valmistatud kosmeetikatooted ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastavad ORIENTANA kosmeetikatooted naha loomulikke funktsioone, soodustades selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ärrita ega tundlikusta. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana kosmeetikatoodete pakendid on lihtsad - biolagunevad või taaskasutatavad ja seega keskkonnasõbralikud. Samuti tehakse kõik selleks, et vältida topeltpakendamist. Tooted ei ole mõeldud ainult neile, kes soovivad hoolitseda oma ilu ja tervise eest, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Lenkija
Tootja riik:
Lenkija
Summa:
30 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud