Koriandripulbrit valmistatakse koriandri seemnete jahvatamise teel. Koriander on oluline koostisosa karrites.
Sellel on tugev pähkline aroom ja magus, vürtsikas maitse. Seda kasutatakse sageli ka kastmete paksendamiseks. Kasutage pärast kuumtöötlemist!
Maitse: aromaatne, magushapu, mahe, tsitruseline.
Aroom: tsitruseline, mahepärane
Kasutatakse dals ja köögiviljaroogade maitsestamiseks, see on vürtsika maitsega. See on aromaatne vürts, millel on õrn ja magus maitse. Sobib ideaalselt India ja Vahemere piirkonna roogade valmistamiseks.
Koriandripulbrit kasutatakse laialdaselt Lõuna-India roogades, eriti rasam'is, kara kuzhambu's, köögiviljaroogades jne. See on oluline koostisosa paljudes karrites ja kastmetes, sest selle mahe aroom ergutab söögiisu. Jahvatatud koriandri lisamine pannkoogi- ja vahvlisegudele annab neile meeldiva maitse.
Soojendava koriandripulbriga paksendatakse ja maitsestatakse karriid, kastmed ja kastmed. See mitmekülgne vürts on mahe ja magus ning seda saab kasutada paljude roogade maitsestamiseks, alates sambharist kuni salatiteni. See on hädavajalik vürts, mis lisab teie roogadele koheselt maitset.
Maitse: aromaatne, magushapu, mahe ja tsitruseline.
Aroom: tsitruseline, mahemaitse
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia (Kcal) - 298Kcal
Valk - 12 g
Rasv - 18 g, millest küllastunud rasvhappeid - 1 g
Süsivesikud - 55g
Kiudained - 42 g
Koostisosad: jahvatatud koriandri seemned.
Säilitamine: Säilitada õhukindlas pakendis jahedas ja kuivas kohas.