Tootevalik
Ökoloogiline kuivšampooni pulber lastele Kids Chamomile, Eliah Sahil, 100g
Bränd: Eliah Sahil
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ökoloogiline kuivšampooni pulber lastele Kids Chamomile, Eliah Sahil, 100g
  • Ökoloogiline kuivšampooni pulber lastele Kids Chamomile, Eliah Sahil, 100g

Ökoloogiline kuivšampooni pulber lastele Kids Chamomile, Eliah Sahil, 100g

Bränd: Eliah Sahil
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

See ökosertifikaadiga puuderšampoon sobib suurepäraselt kõikideks välitegevusteks. See ei sisalda pindaktiivseid aineid ega keemiliselt modifitseeritud koostisosi, mistõttu saab seda ohutult kasutada looduslikes dušides ja vetes. Ohutu transport, mahub igasse käsipagasisse. See vahutab kergesti ja on tõhus, ideaalne puhastusvahend kehale ning pehmetele ja normaalsetele, mitte liigselt kahjustatud juustele.

1507 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: PI13074

Kummeli, arnika ja cinoberin4 dracoon (Dragoon blood) puiduvaigud segatakse saviga, et moodustada ainulaadne 100% looduslik puuderšampoon teie lapse juustele. Keemiliste komponentide, pindaktiivsete ainete ja säilitusainete täieliku puudumise tõttu hoolitseb ja kaitseb see teie lapse peanahka ja juukseid.

Kasutusjuhend: olenevalt juuste pikkusest hõõru 1 või 2 tl pulbrit niisketesse juustesse ja loputa. Korrake seda protsessi; esimene pesu lahustab rasu ja eemaldab mustuse, teine ​​pesu annab loomuliku vahu, mis toidab juukseid ja peanahka.

Koostisosad (INCI): ​​Solum Fullonum**, Acacia Concinna Fruit Powder*, Sapindus Mukorossi Shell Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Terminalia Bellirica Fruit Powder*, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Aloe Barbadensis Leaf Extract Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Croton Lechleri Resin Powder**.

* mahesertifitseeritud taludest, ** looduslik

Pakend: alumiiniumkonteiner
Toodetud Austrias

-------

Eliah Sahil – looduslik · sertifitseeritud orgaaniline · vegan
Kui inimene on harmoonias iseendaga, elab ta harmoonias ka loodusega, seega on tal võimalus seda maailma positiivses suunas muuta. Eliah Sahil toodab tooteid, mis peegeldavad looduse puhtust. Kõik tooted on valmistatud kvaliteetsetest ürdi-, taime- ja lillessentsidest ning mineraalidest. Mahepõllumajanduslik tooraine hangitakse peamiselt India ja Aafrika väiketalunikelt. Elijah Sahil hindab kõigi elusolendite elusid ega kasuta seetõttu loomseid koostisosi ega loomkatseid.

Jäätmevaba kosmeetika * Zero Waste
Eliah Sahil kasutab tselluloosist etikette, mis on valmistatud uuenduslikust kivipulbrist ja trükivärvidest ilma mineraalõlide, lahustite ja lisanditeta. Need etiketid vajavad tootmise ajal kuni 80% vähem vett. Ja mis kõige parem: selle paberi tegemiseks ei pea te puud lõikama. Alumiiniumpakendid ja klaaspudelid on 100% taaskasutatavad. Nad kasutavad ainult taastuvast suhkruroost valmistatud bioplasti ega kasuta tavalist plastikut.

Eliah Sahili tooted on:
* Vegan
* 100% looduslik tooraine mahepõllumajanduseks
* ICADA sertifikaat
* Sotsiaalne ja õiglane
* Tervisliku elu auhinna 2018 võitjad

Eliah Sahili tooted ei sisalda:
* Pindaktiivsed ained, gluteen, palmiõli
* Parabeenid, parafiin, silikoonid
* Teostatud loomkatsed ja loomsed koostisosad
* Keemilised lõhna- ja säilitusained
* Mikroplastika

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Austrija
Tootja riik:
Austrija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand