Tootevalik
Šampoon juuste volüümi jaoks Kookos MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml
Bränd: Dabur
Šampoon juuste volüümi jaoks Kookos MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml
  • Šampoon juuste volüümi jaoks Kookos MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Šampoon juuste volüümi jaoks Kookos MutiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Bränd: Dabur

Šampoon sisaldab looduslikke koostisosi, mis koos moodustavad ainulaadse koostise.

Kookosõli annab juustele elujõudu, tihedust, tugevust, volüümi ja sära. Sageli šampooniga pesemisel aitab see vältida lõhenenud otsi.

Ritsinusõli aitab stimuleerida juuste kasvu.

Henna ümbritseb juukseid, suurendab nende tugevust ja kaitseb neid väliste mõjurite eest.

902 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HL7862
Hetkel laost otsas


12 kuud pärast avamist

Volüümi andev šampoon on mõeldud õhukestele, nõrkadele, volüümi puudutavale juustele. See puhastab hästi, eemaldab mustuse ja liigse rasu, ilma juukseid kuivatamata; regulaarsel kasutamisel tugevdab see juukseid, andes neile volüümi, paksust ja tugevust. Sobib pidevaks kasutamiseks. Pärast pesemist on juuksed läikivad, läikivad ja pehmed, ilma sassis ja käharaid tekitamata. Šampoon ei tekita kõõma, sügelust ega nahaärritust.

Šampoon sisaldab tõhusaid taimseid koostisosi.

Kookosõli toidab juukseid juurest kuni peanahani ja kogu juuste pikkuses, andes neile sära, elujõudu ja volüümi. Õli kõrvaldab juuste murdumise ja lõhenenud otsad. See sisaldab rasvhappeid, mis aitavad tervendada juukseid raku tasandil.

Riitsinusõli sisaldab väärtuslikke rasvhappeid (oleiinhapet, linoleenhapet, palmiõli, ritsinoleenhapet) ja toidab juukseid juurest kuni peanahani, stimuleerib juuksefolliikulite tööd ja soodustab juuste kasvu. Õli imendub hästi, moodustab juuste ümber kaitsva kihi, sulgeb ära helbed ja säilitab niiskuse. Kaitseb rabeduse, kuivuse ja põletiku eest. Taastab juuksed pärast värvimist, kuumakahjustusi.

Henna ümbritseb juukseid, suurendab nende tugevust, tihendab juuksevarre ja kaitseb neid keskkonna negatiivsete mõjude eest. See tugevdab juuksefolliikuleid, takistab juuste väljalangemist ja parandab vereringet peanahas.

Šampoonil on värske, erakordselt meeldiv lõhn ja see vahutab hästi.

Kandke väike kogus šampooni niisketele juustele, masseerige ja laske mõjuda 1-2 minutit. Loputage leige veega. Hooldus on soovitatav lõpetada sobiva juuksepalsamiga.

Koostisosad (INCI): aqua, sodium laureth sulphate (SLS), cocamidopropyl betaine, cocamide MEA, silicon emulsion, glycol distearate, perfume, sodium chloride, guar hydroxypropyl trimonium chloride, carbomer, sodium hydroxide, Lawsonia inermis leaf extract, Coconut protein ester, Ricinus communis seed oil, disodium EDTA, Citrus acid.

Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
400 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus