Tootevalik
Ayurveda igapäevane šampoon Rosmariin ja Hibiskus, Soil and Earth, 200 ml
Ayurveda igapäevane šampoon Rosmariin ja Hibiskus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ayurveda igapäevane šampoon Rosmariin ja Hibiskus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ayurveda igapäevane šampoon Rosmariin ja Hibiskus, Soil and Earth, 200 ml

Ayurveda igapäevane šampoon Rosmariin ja Hibiskus, Soil and Earth, 200 ml

Kaneeli ekstrakti ja rosmariini eeterliku õliga rikastatud õrn, kuid tõhus puhastusvahend puhastab juukseid, eemaldamata loomulikke õlisid, taastades loomuliku, sileda ja terve välimuse.

Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.

1407 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HL6541
Hetkel laost otsas


Šampoon põhineb väärtuslikul segu Ayurveda ravimtaimedest, nagu Kinsella, Amla ja Shikakai, koos stimuleeriva roosmariini eeterliku õliga. Šampooni alus koosneb puhtast rafineerimata kookosõlist ja orgaanilisest aloe vera ekstraktist.

Ayurveda ravimtaimi Bhringraj, Shikakai, Amla, Neem, Triphala ja Hibiscus on traditsiooniliselt kasutatud juba ammustest aegadest alates, et peatada juuste väljalangemine ja stimuleerida uute juuksefolliikulite kasvu.

Tugevdage ja toitke oma juukseid!

Toitub sügavuti peanahka ja aitab tasakaalustada energiavoolu kehas, masseerides õrnalt peanahka, et stimuleerida vereringet.

100% looduslik, ilma parabeenide, sulfaatide, silikoonide ja ftalaatideta.

Ei mingeid kunstlikke värvaineid.

Ei sisalda sünteetilisi lõhnaineid.

Ei ole testitud loomade peal.

Keskkonnasõbralikud tooted ja pakendid.

Peamised koostisosad:

Rosemary

Hüvasti kõik oma juuksemured rosmariiniõliga. See annab uut elu hõrenevatele juustele, tihendab juukseid ja aitab kõrvaldada kõõma.

Kookosõli

Kookosõli on sügavniisutav ja rikas tervislike oomega-3-rasvhapete ja E-vitamiini poolest ning sobib ideaalselt kuivadele juustele.

Aloe

Aloe vera geel sisaldab rohkelt proteolüütilisi ensüüme, mis tervendavad ja parandavad kahjustatud peanaharakke. See aitab parandada juuksefolliikulite tervist ja soodustab juuste kasvu. Aaloe vera geel sisaldab rohkelt valke, vitamiine ja mineraale, mis toidavad juuksefolliikuleid, ennetavad juuste väljalangemist ning jätavad juuksed terveks ja ilusaks.

Shikakai

Shikakai on imeline ravimtaim, mida tavaliselt leidub India troopilistes metsades. Shikakai on võimas looduslik taimne taim, mis varustab juukseid rikkalike toitainetega ja kiirendab juuste kasvu. Shikakai sisaldab rohkelt antioksüdante ja vitamiine, nagu A, C ja K, mis aitavad hoida juuksed tervena ja läikivana.

Hibiscus

Hibiskus tasakaalustab loomulikult juuste pH-d. See vähendab rasunäärmete talitootmist, mis ravib kõõma ja peanaha sügelust. See toidab ja hooldab juukseid, taastades samal ajal juukselõngade elastsuse, vähendades seeläbi juuste väljalangemist.

Bhringraj

See on valgurikas ja seguneb kergesti kookos- või seesamiõliga, sest sellel on suur erikaal, mis muudab selle tihedaks. See aitab ohjeldada säritust ja kahjustusi, taastades samal ajal juuste loomuliku värvi.

Triphala

Triphala on amla, haritaki ja bibhitaki kombinatsioon.

See toimib võimsa juuste toonikuna, stimuleerides folliikuleid ja juurestikku ning soodustades juuste kasvu. Triphalas sisalduv amla taastab ka peanaha normaalse pH-tasakaalu ja muudab juuksed terveks.

Kasutusjuhend. Loputage juuksed õrnalt juurest kuni otsteni. Loputage põhjalikult.

Ingredients (INCI): Coconut Oil**, Aloevera Extract*, Shikakai Extract, Amla Extract, Hibiscus Extract, Neem Extract, Bhringraj Extract, Triphala Extract, CAPB, Glycerine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Capryl Glucoside, Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Glycinate, Rosemary Fragrance (essential oil)**, Purified Water.

* Orgaaniline **100% looduslik õli

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
1306 €