Tootevalik
Ayurveda šampoon Neem, Himalaya's Dreams, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurveda šampoon Neem, Himalaya's Dreams, 200ml
  • Ayurveda šampoon Neem, Himalaya's Dreams, 200ml
  • Ayurveda šampoon Neem, Himalaya's Dreams, 200ml

Ayurveda šampoon Neem, Himalaya's Dreams, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"Himalaya's Dreams Natural Ayurvedic Shampoo with Neem takistab juuste kuivamist, rahustab peanahka ja reguleerib rasu tootmist, mille tulemuseks on juuste vähene rasueritus.

Sisaldab keskkonnasõbralike pindaktiivsete ainete ja taimse päritoluga taimede kombinatsiooni.

1306 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI44010
Hetkel laost otsas


BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

"Himalaya's Dreams Natural Ayurvedic Shampoo with Neem takistab juuste kuivamist, rahustab peanahka ja reguleerib rasu tootmist, mille tulemuseks on juuste vähene rasueritus. Sisaldab keskkonnasõbralike pindaktiivsete ainete ja taimse päritoluga taimede kombinatsiooni.

Calendula takistab juuste murdumist ja lõhenemist, tugevdab juuksejuuri ning lisab läiget ja sära. Salvei aitab võidelda stressist tingitud juuste väljalangemise vastu ja india basiilik lisab niiskust.

Kookosest saadud koostisained toimivad loodusliku puhastusvahendina, loovad loodusliku vahu ja aitavad ärritunud nahale.

Toote omadused:

* COSMOS looduslik sertifitseeritud taimne juukseõli

* Rasvastele juustele ja tundlikule peanahale

* Tugevdav ja niisutav

* Suurendab juuste volüümi

* Ei ole testitud loomade peal

* Ei sisalda kunstlikke lisandeid, parabeene, sulfaate ega silikoone

* Fairtrade

Koostisosad (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glyceryl Stearate Se, Coco-Caprylate, Calendula Officinalis Flower Oil, Salvia Sclarea Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Melia Azadirachta Leaf Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract, Potassium Sorbate , Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Linalool*, Geraniol*.

* osa looduslikest eeterlikest õlidest

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - looduse parimad omadused kehale ja hingele

Himalaya's Dreams' pakub kvaliteetseid looduslikke tooteid, mis sobivad ideaalselt nii kosmeetiliseks kui ka terapeutiliseks kasutamiseks. Saksamaal Baieri metsas, Passau Kolme jõe linna lähedal asuv ettevõte keskendub sertifitseeritud ayurveda looduskosmeetikale. Himalaya's Dreams kehaõlid, šampoonid, suuõlid ja juukseõlid on valmistatud vastavalt parimatele traditsioonilistele ayurveda terviseõpetustele kosmeetika ja teraapia valdkonnas.

Maade, nende inimeste ja kultuuride lähendamine onHimalaya's Dreams'ile südamelähedane. Parimad töötingimused, õiglane kaubandus ning sõbralik partnerlus Saksamaa ja India vahel on nende prioriteet. Läbipaistev, õiglane ja keskkonnasõbralik: HIMALAYA'S DREAMSi looduskosmeetikat kontrollitakse alates tooraine tootmisest kuni lõpptooteni. Regulaarsed külastused India ja Saksamaa tootmiskohtadesse tagavad väga kõrge COSMOS STANDARDi täitmise. Unistused muutuvad tõeks...

Nahatüüp:
Jautriai odai
Juuksetüüp
Normaliems plaukams
Riebaluotis linkusiems plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus