Tootevalik
Kibuvitsapulber Rosehip, ökoloogiline, Dragon Superfoods, 250g
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Kibuvitsamarja pulber, mahe, Dragon Superfoods, 250g
  • Kibuvitsamarja pulber, mahe, Dragon Superfoods, 250g

Kibuvitsapulber Rosehip, ökoloogiline, Dragon Superfoods, 250g

Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline

Astelpaju on väga levinud mari, sest aitab säilitada immuunsüsteemi normaalset talitlust.

- palju C-vitamiini

- Sisaldab väärtuslikke rasvhappeid: Omega-3 ja Omega-6

- suurepärane lisand kokteilidele, jogurtile või värskele mahlale

- 1 spl. kibuvitsapulber = 100 g värskeid marju.

1003 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: SO433

Euroroheline leht

Karusmarjad on kahtlemata üks levinumaid ja laialdasemalt tarbitavaid marju. Tänu suurele vitamiinide sisaldusele, kasulikele hapetele ja meeldivale maitsele on need väärtuslikud toidulisandid, mida nimetatakse "ürtide kuningannaks".

Kibuvitsamarjal on pikk ajalugu – inimesed on seda ravimina kasutanud juba iidsetest aegadest, tuleb meeles pidada, et paljusid selle väärtuslikke omadusi veel ei tuntud.

Kibuvitsamarjade toiteväärtus

Rohke C-vitamiini sisaldusega astelpaju parandab redoksprotsesse rakkudes ja kapillaaride läbilaskvust ning on ka diureetilise toimega.

Kibuvitsamarjadest leiate ainulaadse loodusliku kompleksi looduslikust A-vitamiinist (umbes 5-7 mg%) ja asendamatutest rasvhapetest (Omega-3 ja Omega-6) koos võimsate antioksüdantide-flavonoidide ja E-vitamiiniga, muudavad naha terveks, elastne ja nooruslik, kõrvaldades oluliselt selle vananemisnähud (kortsud, laigud, venitusarmid).

Väikesed marjad sisaldavad ka vitamiine P, B1 (umbes 430 mg), B2 ja K, samuti pektiine (umbes 11%), õli (umbes 2%), orgaanilisi happeid (sidrun- ja õunhape), suhkruid (peamiselt sahharoosi, umbes 2%). ,5). %). ), tanniine ja mineraalsooli (umbes 3,25%), peamiselt kaaliumi (umbes 512 mg), kaltsiumi (umbes 50 mg), fosforit (umbes 54 mg), naatriumi (umbes 47 mg) ja magneesiumi (umbes 122 mg). soola.

Astelpaju on ideaalne vahend immuun- ja vereringesüsteemi, aju ja kilpnäärme aktiivsuse tugevdamiseks ja parandamiseks. Ennetavaks raviks ja naha (dermis, epidermis, kollageen ja elastiin) kiirendatud taastumiseks, kõigi rakkude veresoonte ja rakumembraanide tugevdamiseks, et need korralikult toimiksid.

Kibuvitsamarjapulbrit võib lisada puuviljamahladele, värsketele mahladele, smuutidele, kokteilidele, kaerahelbetele, jogurtile, piimale, magustoitudele jne.

Soovitatav kasutamine: 1-2 teelusikatäit (5-10 g) portsjoni kohta. Pulbrit võib puistata kuivale hommikusöögile, lisada kokteilidesse, kasutada erinevate taimetoitude valmistamiseks

Toiteväärtus (100g): energeetiline väärtus 919 kJ / 223 kcal; rasvu 1,5 g, millest küllastunud 0,3 g; süsivesikud 19 g, millest suhkur 13 g, kiudained 58 g, valk 4,3 g, sool 0,08 g.

Koostis: kibuvitsa pulber*

* Bio sertifitseeritud toode

Mahetoote sertifikaat BG-BIO-22

Allergeenid : -

Säilitamistingimused: Hoida jahedas, kuivas ja pimedas kohas.

Netokogus: 250 g

Parim enne: vaata pakendilt

Tootja: Smart Organic AD, Bulgaaria

Tootja riik:
Bulgarija
Kaal / Kogus:
250 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud