Bulgaaria roosiõie viljad, mis on päikesekuivatatud ja jahvatatud kiviveskis, säilitades selle väärtuslikud omadused.
Bulgaaria roosiõie viljad, mis on päikesekuivatatud ja jahvatatud kiviveskis, säilitades selle väärtuslikud omadused.
* Vegan
* Detoksikatsiooniks
* Tervis ja energia
* Toiduks ja magustoiduks
- Toores pihlakad
- Jahvatatud kiviveskis
- Looduslik antioksüdant
- Rikkalikult C-vitamiini sisaldav
- Kõrge kiudainesisaldusega
- Energiat ja toonust andev
- Immuunsuse tugevdamiseks
Toime: Päikeses kuivatatud ja kivijahvatatud mägiroosipuu on säilitanud oma kõige väärtuslikumad omadused: kõrge C-vitamiini sisaldus, mis on antioksüdant, mis on kasulik rakkude redoksprotsessidele ja kapillaaride läbilaskvusele, immuunsusele ja kehatoonusele.
Soovitatav kasutamine: toidulisandina toorelt või küpsetatud toodetele lisatuna. Lisage 2 teelusikatäit (30 g) üks kord päevas smuutidele, mahladele, magustoitudele, jogurtitele, teraviljadele jne.
Kasutamine ja annustamine: umbes 1 või 2 teelusikatäit üks kord päevas. C-vitamiini säilitamiseks ärge kuumutage pihlakapulbrit.
Koostisosad: pihlakapulber (100% bulgaar, sertifitseeritud mahepõllumajanduslik).
Keskmine toiteväärtus 100 g kohta:
Energia - 1109,5 kJ / 265 kcal
Rasv 2,4 g, millest küllastunud rasvhappeid 0,01 g
Lihtsalt küllastumata rasvhapped 1,2 g
Polüküllastumata rasvhapped 1,1 g
Süsivesikud 28g, millest suhkrud 3,23g
Valgud 29g
Sool 3mg