Tootevalik
Ayurveda hambapasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g
Ayurveda hambapasta Ayurveda hambakreem, Himalaya, 150g
  • Ayurveda hambapasta Ayurveda hambakreem, Himalaya, 150g

Ayurveda hambapasta Ayurveda Dental Cream, Himalaya, 150g

Pinguldab igemeid, tugevdab hambaid ja eemaldab hambakattu.

Himalaya Ayurveda Gum Care hambapasta on terviklik taimne valem, mis põhineb usaldusväärsetel Ayurveda hambahooldustavadel (Danta swasthya) ja kaasaegsel teadusel, et eemaldada hambakattu, võidelda mikroobide vastu ja aidata tugevdada igemeid.

398 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8901138511722
Hetkel laost otsas


Himalaya Ayurveda Gum Care hambapasta on terviklik taimne valem, mis põhineb usaldusväärsetel Ayurveda hambahooldustavadel (Danta swasthya) ja kaasaegsel teadusel, et eemaldada hambakattu, võidelda mikroobide vastu ja aidata tugevdada igemeid. See on rikastatud 13 Ayurveda ürdiga tervete igemete jaoks. Selle hambapasta loomisel on kasutatud ainulaadset koostisainet Vaikranta bhasma, mis on looduslikult kasutatav looduslik fluoriidi allikas, mis aitab tugevdada hambaid.

See hambapasta on rikastatud traditsiooniliste Ayurveda ürtidega, mis võitlevad tavaliste hamba- ja igemehaigustega nagu hammaste lagunemine, parodontiit, hambavalu, halb hingeõhk, igemepõletik ja psoriaas.

Hambapasta on kliiniliselt tõestatud valem, mis sisaldab täiuslikku 13 ürdi segu, mis loomulikult aitab tagada teie hammaste ja igemete täieliku kaitse.

Kõik tootes sisalduvad ravimtaimed on hästi tuntud ja heaks kiidetud Ayurvedas ja traditsioonilistes meditsiinisüsteemides nende tugevate suu- ja hambahooldusomaduste, eriti igemehoolduse tõttu. Nende ürtide oksi/pulbrit soovitatakse kasutada Danta dhavana (hammaste puhastamise) jaoks.

Hambapasta koostisosi või ravimtaimi kasutatakse hammaste [Dantagata roga] ja igemehaiguste [Danta moolagata roga] raviks.

Maitsetaimed on kuulsad oma suurepäraste kokkutõmbavate omaduste, mõru ja magusa maitse poolest ning neid soovitatakse ja kasutatakse Ayurvedas suuhoolduses.

Kasutamine: Harjake hambaid põhjalikult harjaga pärast iga sööki või vähemalt kaks korda päevas või vastavalt hambaarsti juhistele, et aidata hambakatu vastu võidelda. Rääkige oma hambaarstiga, kui kasutate seda alla 2-aastastel lastel. Alla 6-aastased lapsed peaksid kasutama täiskasvanu järelevalve all herneterasuurust pastat.

Koostis (INCI): Water (aqua) ‚calcium carbonate‚ xylitol ‚vegetable glycerin (from vegetable oils)‚ silica ‚lauryl glucoside (from coconut oil)‚ stevia rebaudiana (stevia) extract ‚xanthan gum‚ flavor (from essential oils and botanicals) ‚sodium bicarbonate‚ sodium cocoyl glutamate & disodium cocoyl glutamate (from amino acids and vegetable oil) ‚menthol (from peppermint leaves) *‚ sodium chloride ‚zinc citrate‚ thymol (from thyme leaf oil) ‚melia azadirchta (neem) leaf extract *‚ punica granatum ( pomegranate) fruit extract * ‚embelia ribes (vidanga) fruit extract *‚ terminalia bellerica (belleric myrobalan) fruit extract * ‚phyllanthus emblica (amla) fruit extract *‚ terminalia chebula (chebulic myrobalan) fruit extract * ‚acacia arabic (indian gum arabic) tree) bark extract *.

* Mahepõllumajanduse koostisosad.

Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Kaal / Kogus:
150 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud