Tootevalik
Himaalaja soola inhalaator
Himaalaja soola inhalaator
  • Himaalaja soola inhalaator
  • Himaalaja soola inhalaator
  • Himaalaja soola inhalaator

Himaalaja soola inhalaator

Himaalaja soola inhalaator on lihtne ja loomulik viis oma tervist tõeliselt parandada.

See on kuivsoola inhalaator, mis kasutab iidse soolateraapia eeliseid, et toetada optimaalset hingamisfunktsiooni ja aidata teil kergemini hingata, leevendada aevastamist, köha, õhupuudust ja jätta teid värskeks.

2011 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI21143
Hetkel laost otsas


Himaalaja soola inhalaator on lihtne ja loomulik viis oma tervist tõeliselt parandada. See on kuivsoola inhalaator, mis kasutab iidse soolateraapia eeliseid, et toetada optimaalset hingamisfunktsiooni ja aidata teil kergemini hingata, leevendada aevastamist, köha, õhupuudust ja jätta teid värskeks. Soolakristalle on aastakümneid kasutatud hingamisteede häirete raviks ja immuunsüsteemi tugevdamiseks, puhastades kopse, et need saaksid rohkem hapnikku omastada. Himaalaja soolainhalaator võib olla abiks järgmiste sümptomite leevendamisel: astma, allergiad, põsekoopaprobleemid, heinapalavik, KOK (krooniline obstruktiivne kopsuhaigus).

EELISED: Himaalaja soolainhalaatori igapäevane kasutamine umbes 15 minuti jooksul (3 5-minutilist seanssi päevas) võib aidata: kergem hingamine kogu päeva jooksul, rohkem treeningut ja aeglasem hingamine. paremini magada ja isegi norskamist kontrolli all hoida – jah, tegelikult, kui teie või teie partner norskate igal õhtul, võib see aidata teil mõlemal paremini magada. Puhastab ummistunud ninaõõnsused ja -juhad, samal ajal rahustab ja taastab kopsu- ja hingamisteede põletikke. Aitab kontrolli all hoida kroonilist köha, astmat ja muid hingamisprobleeme.

KASUTAMINE: Asetage soolainhalaator lihtsalt suhu ja hingake tavalisel viisil läbi suu ja hingake välja nina kaudu, jälgides, et te ei hingaks tagasi torusse. Alguses võib tunda soolast maitset, kuid see väheneb kasutamisel, kuna soolakristallid soolainhalaatoris aurustuvad. Kasu tunnetamiseks piisab kolm korda päevas 5 minutist. Ohutu ja õrn kasutada. Ärge valage vett.

HOOLDUS JA SÄILITAMINE: Niiskus põhjustab õhuvoolu puudumist inhalaatoris. Selle saab eemaldada, eemaldades aluselt korgi, loputades inhalaatorit (see lahustab niiske soola) ja kuivatades seda põhjalikult. Seejärel lisage inhalaatorisse uus Himaalaja sool. Et vältida niiskuse sattumist soolainhalaatorisse, asetage see originaalpakendisse ja hoidke soojas ja kuivas kohas.

*Hügieenikaalutlustel on inhalaatorit soovitatav kasutada ainult ühele inimesele. Nautige oma igapäevast värsket õhku!

Materjal: Keraamiline

Kaal grammides: ± 350

Kogukaal grammides: 400

Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda