Tootevalik
Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml
  • Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml

Orgaaniline Ayurveda suuvesi Shakti, Himalaya's Dreams, 250ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"Himalaya's Dreams" Ziehgold Pulling Oil Shakti Organic Ayurvedic Oil toodetakse Indias, järgides hoolikalt traditsioonilisi ayurveda retsepte ja tootmismeetodeid.

Tänu oma koostisele on Shakti elustav ja taastav. Sellel on antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused ning see mõjub kurgule rögajaina. Samuti soodustab see haavade paranemist.

2516 €
Saadavus: 7 Kogus
Tootekood: PI44014

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

"Himalaya's Dreams" Organic Ayurvedic Ziehgold Pulling Oil Santulan on toodetud Indias, järgides hoolikalt traditsioonilisi ayurveda retsepte ja tootmismeetodeid.

Tänu oma koostisele on "Santulan" pulling oil eriti rahustav ja tugevdav igemete ja suu limaskesta jaoks.

Mis on suuõli?

Õli-suuhooldus annab suus meeldiva, värske tunde. See eemaldab öösel vabanenud saasteained ning puhastab lima ja eritised peast.

Samuti suurendab õlitõmbamine limaskesta kaitsefunktsiooni bakterite ja viiruste sissetungi vastu. Kasulik parodontiidi, igemepõletiku, kaelapinge või lõualuudeprobleemide korral.

Tootest:

* COSMOS Organic Certified Pulling Oil

* Traditsiooniline ayurveda retsept ja tootmine

* Elustav ja taastav

* Antibakteriaalne ja põletikuvastane

* Ilma loomkatseteta ja ilma selliste koostisaineteta

* Vaba kunstlikest lisaainetest, parabeenidest, sulfaatidest ja silikonidest

* Fairtrade

Kuidas kasutada

Kõige parem on loputada õliga iga päev hommikuse rutiini osana, kohe pärast üles tõusmist. Seda võib teha ka 3 nädala jooksul igemete parandamise hooldusena või isegi eraldi päevadel, kui tunnete end hästi.

Pange 1 supilusikatäis õli suhu ja tõmmake seda üle hammaste, loputades umbes 5-10 minutit. Õli muudab värvi valgeks ja muutub vedelaks.

Kui olete valmis, sülitage see välja salvrätikule ja visake prügikasti. Seejärel küürige oma keelt vaskse keelepuhastusvahendiga, harjake hambaid ja loputage suu klaasi sooja veega.

Koostis: Orgaaniline seesamiõli, orgaaniline kookosõli, orgaaniline päevalilleõli, pipar, rosmariin, tseiloni kaneelikoore, roheline kardemon.

Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Curcuma Longa Root Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Centella Asiatica Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Citral**, Limonene**, Linalool **, farnesol**, geraniol**

* kontrollitud mahepõllumajanduslikust tootmisest

** osa looduslikest eeterlikest õlidest

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - looduse parimad omadused kehale ja hingele

Himalaya's Dreams' pakub kvaliteetseid looduslikke tooteid, mis sobivad ideaalselt nii kosmeetiliseks kui ka terapeutiliseks kasutamiseks. Saksamaal Baieri metsas, Passau Kolme jõe linna lähedal asuv ettevõte keskendub sertifitseeritud ayurveda looduskosmeetikale. Himalaya's Dreams kehaõlid, šampoonid, suuõlid ja juukseõlid on valmistatud vastavalt parimatele traditsioonilistele ayurveda terviseõpetustele kosmeetika ja teraapia valdkonnas.

Maade, nende inimeste ja kultuuride lähendamine onHimalaya's Dreams'ile südamelähedane. Parimad töötingimused, õiglane kaubandus ning sõbralik partnerlus Saksamaa ja India vahel on nende prioriteet. Läbipaistev, õiglane ja keskkonnasõbralik: HIMALAYA'S DREAMSi looduskosmeetikat kontrollitakse alates tooraine tootmisest kuni lõpptooteni. Regulaarsed külastused India ja Saksamaa tootmiskohtadesse tagavad väga kõrge COSMOS STANDARDi täitmise. Unistused muutuvad tõeks...

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
250 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline