Tootevalik
Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki
Bränd: Yogi Tea
Orgaaniline Orgaaniline
Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki
  • Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki
  • Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki
  • Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki

Leeliseline taimetee Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakki

Bränd: Yogi Tea
Orgaaniline Orgaaniline

Ainuüksi selle ürdilõhna ja päikeselaadsete värvidega tee teadlik valmistamine aitab sul taasavastada oma sisemise tasakaalu. Hoolikalt valitud aluselised, sertifitseeritud ja orgaanilised ürdid on nii maitsvad, et tahad lihtsalt teist tassi!

Tee kõigile, kellele meeldib tasakaal.

Ayurveda orgaaniline taimetee segu võilille, nõgese ja lavendliga.

555 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 9554-YT65

Soil Assotiation Organic BIO BG EU

Yogi Tea® Alkaline Herbs – uus inspiratsioon teie igapäevaseks teetassiks

Avastage oma sisemine tasakaal joogitee leeliseliste ürtidega. Tänapäeva kiires maailmas ei ole alati lihtne hoida tasakaalu ja pidada kinni elementaarsest toitumisest – enese eest hoolitsemine muutub aga üha olulisemaks. Nautige seda põhilist taimetee koostist loodusest, loodus võimaldab meil taasavastada oma sisemise tasakaalu. Imelised õrnad ürdid, nagu seemnekaer ja lõhnav lavendel, annavad sellele suurepärasele Yogi teele erilise maitse. Tahad kindlasti veel ühte tassi!

Joogitee peamised taimsed koostisosad:

Seemnekaer – kuulub magusate kõrreliste sugukonda ja kasvab kõikjal, kus on mõõdukas kliima. See koosneb kaera taime õhust osadest, mis korjatakse õigeaegselt enne õitsemist ja seejärel kuivatatakse otse. Seemnekaer on meeldivalt maheda ja kergelt magusa maitsega.

Sidrunhein – sisaldab eeterlikke õlisid ja on tugeva sidrunise värske maitsega. Selle Aasia köögis tavaliselt kasutatava rohutirtsu taime päritolu on siiani ebaselge, kuid selle populaarsus on olnud vankumatu aastatuhandeid!

Võilill on üks kuulsamaid ja levinumaid looduslikke taimi. See õitseb peaaegu kõikjal, kus taevas õitsev erekollane korv võib võrsuda. Selle lehed on äärmiselt aromaatsed: peened, kuivad ja kergelt mõrkjad, sobivad ideaalselt salatitesse, kokteilidesse ja loomulikult ka maitsvatesse teedesse.

Lavendliõied – lavendli lõhna on tunda kõikjal Vahemere piirkonnas. See piparmündiperekonda kuuluv taim on nendes piirkondades levinud, kuigi nüüdseks kasvatatakse teda kaunite lillede tõttu kogu maailmas. Lavendli maitse on kirbe, vürtsikas ja kergelt mõrkjas ning sisaldab väärtuslikke eeterlikke õlisid.

Valmistamine: 1 teepakk valada klaasi vette (100 °C), jätta 5 minutiks. Soovi korral magustage roosuhkru või meega.

Koostis: sidrunhein*, meliss*, võilill* (10%), nõges*, rohemünt*, roheline kaerahein* (4%), lavendliõied* (4%), apteegitill*, porgand*, pärnaõied*, kaselehed*, lutsern*, petersell*.

* koostisosad on pärit mahetaludest.

Allergeenid: loetletud paksus kirjas.

Säilitamistingimused: hoida tihedalt suletud anumas, pimedas, jahedas, hästi ventileeritavas kohas, mitte kõrgemal kui +25 kraadi.

Päritoluriik: EL

Netosisaldus : 35,7 g (17 pakki 2,1 g)

Parim enne: vaata pakendilt

Tootja: YOGI TEA GmbH, Saksamaa

Päritoluriik:
ES
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
35,7
Summa:
17 pakelių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud