Tootevalik
Tiibeti meditatsiooni viirukipulgad Tara, 27 pulka
Tiibeti meditatsiooni viirukipulgad Tara, 27 pulka
  • Tiibeti meditatsiooni viirukipulgad Tara, 27 pulka

Tiibeti meditatsiooni viirukipulgad Tara, 27 pulka

Tara meditatsiooni viirukipulgad on valmistatud puhtast looduslikust ja tippkvaliteediga Himaalaja ravimtaimedest ja metsafloora lõhnadest vastavalt traditsioonilisele Tiibeti budistlikule ja meditsiinikultuurile. Nende veidi tugevam vürtside lõhn sobib suurepäraselt joogaks ja mediteerimiseks. Seda kasutatakse ka kodus töökoha, keskkonna ja isikliku elu negatiivse energia puhastamiseks.

600 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5215

Tara meditatsiooni viirukipulgad on valmistatud puhtast looduslikust ja tippkvaliteediga Himaalaja ravimtaimedest ja metsafloora lõhnadest vastavalt traditsioonilisele Tiibeti budistlikule ja meditsiinikultuurile. Need on imelised viirukid pühale Buddhale ja Bodhisattvatele, mida kasutatakse religioosse-vaimse esinemise jaoks. Nende veidi tugevam vürtside lõhn sobib suurepäraselt joogaks ja mediteerimiseks. Seda kasutatakse ka kodus töökoha, keskkonna ja isikliku elu negatiivse energia puhastamiseks.

Tara meditatsiooni viirukipulgad sisaldavad kuut mürgivaba ainet ja väga looduslikke lõhnaaineid nagu valge sandlipuu ja lõhnav muskaatpähkel, muuhulgas kaitsevad ja puhastavad füüsilisi organeid ja sisemisi eluenergiaid, puhastavad tšakraid ja kanaleid, eriti tasakaalustavad meelt ja edendavad meditatsioon ja vaimsus.areng. Tara meditatsiooni viirukipulgad on naturaalset värvi ning ei sisalda sünteetilisi aineid ega parfüüme. Selle valemi valis dr. Pasang Y. Arja ja ta valmistus Nepalis tema juhiste järgi.

Rohkem informatsiooni:
Kõik Tiibeti viirukipulgad on valmistatud käsitsi täiesti looduslikest koostisosadest ilma sünteetiliste materjalide või lisanditeta. Viiruk on valmistatud ürtidest ja taimedest, mida on Tiibeti meditsiinis sajandeid kasutatud, eriti religioossetes tseremooniates ja meditatsioonis. Väidetavalt pühitakse neid viirukeid põletades meelest pahatahtlikud ja halvad mõtted ning need kaitsevad tarbijat negatiivse energia eest. Lisaks soodustab soe ümbritsev lõhn puhtust ja rahulikkust.

Tiibeti viirukipulgad on valmistatud kindlast taignast, mida sõtkutakse käsitsi väga kaua ja mis koosneb veest ja vähemalt 25 erinevast kõrgeima puhtusastmega ja erineva koostisega ürdist. Hiljem tuleks lasta sellel tainal õrnalt kuivada, et säiliks lõhn ja kvaliteet.

Taimed kasvavad looduslikult Himaalaja mägedes ning on väga hoolikalt valitud ja korjatud. Sellel alal kasvavatel taimedel on väidetavalt tugev elujõud ja tervendav jõud tänu nende lähedusele jumalatele ja loomulikult iidsele looduslikule keskkonnale.

Igas pakendis on 42 g viirukit, 27 tk. pulgad

Viirukipulga pikkus on 19 cm.

Päritoluriik:
Nepalas
Kaal / Kogus:
18 g
Summa:
18 vnt.
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud