Tootevalik
Viirukipulgad Ajaro, Satya, 15g
Bränd: Satya
Viirukipulgad Ajaro, Satya, 15g
  • Viirukipulgad Ajaro, Satya, 15g
  • Viirukipulgad Ajaro, Satya, 15g

Viirukipulgad Ajaro, Satya, 15g

Bränd: Satya

"Ajaro" on ainulaadse lillearoomiga India viiruk, mis on pehme ja meenutab salapärast idamaist muinasjuttu. Need looduslikud viirukid on valmistatud õietolmust bambusel alusel. Viiruk sisaldab looduslikke koostisosi nagu šokolaad, kookospähkel ja kohv.

Ajaro floora viiruk on peegel, mis peegeldab sinu kõige rahulikumat versiooni.

Käivitatud pildid: lamades oma ema süles, kui ta sind magama uinutab.

Kirjeldus: Lõhn: mahe

Põhinoodid: rikastav, puhas

Kasutamine: Ajari viiruksegul on mahe, õrn aroom, mis leevendab stressi ajal ärevust. Seda on kõige parem kasutada enne magamaminekut või meditatsiooni ajal.

237 €
Saadavus: 12 Kogus
Tootekood: iSatya-01

Vana-india keeles tähendab ajaro "ilma vanaduseta". Selle lõhna terav, värske ja loomulik lõhn loob teid inimlikuks suhtlemiseks ja harmooniliseks eneseteadvuseks. Kohvi aroom toniseerib närvisüsteemi, arendab kujutlusvõimet ja aktiveerib aju. See lõhn toob ka õnne ja aitab paremini teadvustada oma tugevaid ja nõrku külgi.

Šokolaadi sensuaalne lõhn aitab üle saada stressist, annab kindlustunde oma jõudude vastu ja aitab ületada raskusi. Ta inspireerib sind ellu viima oma unistusi ja plaane, isegi kõige julgemaid ja ebareaalsemaid. Kookospähkli lõhn on värske, rahustav ja lõõgastav. See sobib suurepäraselt üksi mediteerimiseks või meeldivaks vestluseks paarina.

Masala viirukipulgad "Ajaro" ("Igavene noorus") on valmistatud käsitööna bambusepõhjast valge sandlipuu pulbriga, mis on segatud Champa (Michelia CHAMPACA) ja Amber (Liquidambar) vaiguga. Valmistatud parfüümissegu on rikastatud Plumeria rubra õieekstrakti ja kakaovõiga. See kombinatsioon aitab taastada aurat, harmoniseerida peenkehasid ja taastada närvisüsteemi ning toob selgust meditatsioonipraktikatesse. Ajaro viiruk küllastab ruumi meeldiva merevaigu ja šokolaadi aroomiga ka ilma valgustuseta.

Kasutamine: kui pulk põleb, kustuta leek ja aseta ühte paljudest viirukihoidjatest.

Hoiatus. Valgustatud viirukipulgad on lahtise leegi allikaks. Süttimise vältimiseks ärge jätke süüdatud pulka järelevalveta. Kasutage pulga paigal hoidmiseks spetsiaalset hoidikut. Ärge kasutage viirukipulki tuuletõmbuses ega tuleohtlike esemete või materjalide läheduses. Hoidke viirukipulki lastele kättesaamatus kohas tihedalt suletud anumas. Kasutada ettevaatusega: allergilised inimesed, ülitundlikud inimesed, rasedad ja imetavad naised.

Valmistatud Indias

Iga pakend sisaldab: 15g viirukit või 15 pulka.

Pakend on taaskasutatav

Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage koos viirukihoidjaga

Ligikaudne põlemisaeg: 30-60 minutit

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
15 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
237 €
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline