Tootevalik
Gamma-aminovõihape GABA, NOW, 500 mg, 200 kapslit
Bränd: NOW
Gamma-aminovõihape GABA, NOW, 500 mg, 200 kapslit
  • Gamma-aminovõihape GABA, NOW, 500 mg, 200 kapslit

Gamma-aminovõihape GABA, NOW, 500 mg, 200 kapslit

Bränd: NOW

Gamma-aminovõihape GABA on üks võimsamaid aminohappeid, mis toimib inimese ajus neurotransmitterina. Seda klassifitseeritakse neurotransmitteriks, mis aitab närviimpulssidel liikuda läbi sünapside, mille tulemuseks on parem neuronaalne suhtlus. NÜÜD võib GABA aidata ja vähendada närvipinget.

Ülevaade:

* Täiendus

* Taimetoitlastele/veganitele

* GMP kvaliteet garanteeritud

* Vitamiiniga B-6

2919 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 733739000880
Hetkel laost otsas


Gamma-aminovõihape ehk aminovõihape GABA on üks võimsamaid aminohappeid, mis toimivad inimese ajus neurotransmitterina. Seda klassifitseeritakse neurotransmitteriks, mis aitab närviimpulssidel liikuda läbi sünapside, mille tulemuseks on parem neuronaalne suhtlus. NÜÜD võib GABA aidata ja vähendada närvipinget. Seda toodetakse kehas loomulikult.

NOW GABA eelised:

* Vähendab stressi, pingeid ja aitab lõõgastuda

* Lihtne kasutada

* Sobib taimetoitlastele ja veganitele

Kvaliteedisertifikaat: GMP (Good Manufacturing Processes) sertifikaat tagab, et NOW tootmisprotsessi kõiki aspekte on uuritud, sealhulgas kõiki laboratoorseid / katsemeetodeid (stabiilsus, tugevus ja tootearendus). Pakendatud USA-s, pere omanduses ja juhitud ettevõtetes alates 1968. aastast.

Pakendi suurus: 200 vegan kapslit

Portsjon: 1 vegan kapsel

Portsjoni kohta: GABA (gamma-aminovõihape) 500 mg

Teised koostisosad on hüpromelloos (tsellulooskapsel), riisijahu, ränidioksiid ja steariinhape (taimne allikas). Ei sisalda nisu, gluteeni, soja, maisi, piima, muna, kala, karpide ega pähklite koostisosi. Valmistatud GMP tehases, mis töötleb teisi koostisosi, need allergeenid on olemas.

Kuidas kasutada?

Võtke 1 kapsel 1-2 korda päevas, vajadusel koos mahla või veega tühja kõhuga.

Kogus portsjoni kohta % Päevane väärtus

Vitamiin B-6 (püridoksiinHCl-st) 2 mg 118%

GABA (gamma-aminovõihape) 500 mg †

† Päevane väärtus pole määratud.

Hoiatused: ainult täiskasvanutele. Ärge ületage soovitatud annust. Rääkige oma arstiga, kui olete rase, toidate last rinnaga, võtate ravimeid või teil on mõni tervisehäire. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida kuivas jahedas kohas.

Toidulisandit ei tohi kasutada toiduasendajana. Toidulisand ei saa asendada tervislikku ja tasakaalustatud toitumist. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida temperatuuril kuni +25°C. Kaitsta otsese päikesevalguse eest.

Soovitatav
Nervų sistemai
Päritoluriik:
JAV
Tootja riik:
JAV
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud