Tootevalik
Aafrika mango ekstrakt, pulber, OstroVit, 100g
Bränd: OstroVit
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Aafrika mango ekstrakt, pulber, OstroVit, 100g
  • Aafrika mango ekstrakt, pulber, OstroVit, 100g
  • Aafrika mango ekstrakt, pulber, OstroVit, 100g

Aafrika mango ekstrakt, pulber, OstroVit, 100g

Bränd: OstroVit
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand

Pulbriline toidulisand, vegan.

"OstroVit African Mango Extract" on vegan toidulisand kõigile inimestele, kes soovivad lõplikult vabaneda liigsetest kilodest. Irvingia gabonensis L. seemneekstrakt, tuntud ka kui Aafrika või metsmango, sisaldab palju kiudaineid ja väärtuslikke toitaineid. Toidulisandi koostisosad võimaldavad teil saavutada soovitud kaalulangus tulemusi tervislikul viisil!

1306 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5903933901084
Hetkel laost otsas


"OstroVit African Mango Extract" on vegan toidulisand kõigile inimestele, kes soovivad lõplikult vabaneda liigsetest kilodest. Irvingia gabonensis L. seemneekstrakt, tuntud ka kui Aafrika või metsmango, sisaldab rohkelt kiudaineid ja väärtuslikke toitaineid. Toidulisandi koostisosad võimaldavad teil saavutada soovitud kaalulangus tulemusi tervislikul viisil!

Aafrika mango ekstrakt

Lääne-Aafrikast pärit metsmangot kasutatakse laialdaselt toidulisandite tootmisel salendamiseks. Irvingia gabonensis L. puu on tavaliselt 15-40 meetri kõrgune ja selle ligi 40 cm pikkune vili on rikkalik toitainete allikas. Puuvilja seemnete ekstrakt reguleerib teadaolevalt organismi energiaprotsesse.

Aafrika mango vili on rikas vitamiinide ja mineraalainete, sealhulgas C-, E-, B6- ja K-vitamiinide poolest. See on ka organismi üldist tervist mõjutavate toitainete, nagu kaltsiumi, kaaliumi, naatriumi, fosfori, magneesiumi ja raua allikas. Looduslikud mangod sisaldavad ka polüfenoole, mis vähendavad organismis kogunenud rasva hulka, soodustades seega kehakaalu langetamist.

OstroVit African Mango Extract'i koostisosade omadused:

* Salendav toime - metsmangos on suur hulk polüfenoole, mis kujundavad rasva ainevahetust, vähendades seega rasvkoe kogust.

* Toitaineterikas - Aafrika mango ekstrakt on rikkalik vitamiinide ja mineraalainete allikas, mida igaüks vajab. Tänu neile ei aita toidulisand mitte ainult kaalust alla võtta, vaid parandab ka keha üldist seisundit.

* KÕRGE KUIDU - Mangoekstrakt on looduslik kiudainete allikas. Selle ülesanne on pärssida nälga, vähendada toksiine ja eemaldada toidujäägid soolestikust.

* Mugav vorm - OstroVit African Mango Extract toidulisand on saadaval pulbrina, mida saab segada veega. See on kasulik eriti siis, kui teile ei meeldi tablette või kapsleid alla neelata.

Koostisosad: MangoVroTroopi, mis on mõeldud kasutamiseks, et tagada ükskõik millise koostisega, mis ei ole veel valmis:

Aafrika mango seemne ekstrakt 10:1 - 700 mg

Kasutamine: Võtke 1 annus 700 mg (1 teelusikatäis) päevas koos toiduga, koos veega. Kasutage pakendil olevat mõõteklaasi (1 ml).

Ärge ületage soovitatud päevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekülgse toitumise asendajana (asendaja). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge kasutage, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Mitte kasutada lastel, rasedatel ja imetavatel naistel. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Hoida vahemikus 0°C kuni 25°C kuivas ja lastele kättesaamatus kohas.

Netosisaldus: 100g

Annused pakendi kohta: 142

Annuse suurus: 700 mg

Soovitatav
Svoriui, cholesteroliui reguliuoti
Virškinimo sistemai
Tootja riik:
Lenkija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline