- Uus

Pancha Phoron on bengali köögis populaarne traditsiooniline ayurveda viie seemne vürtsisegu.
Ideaalne valik neile, kes soovivad süüa maitsvalt ja tervislikult, järgides ayurveda põhimõtteid.
Pancha Phoron (tõlkes "viis vürtsi") on traditsiooniline Ayurveda vürtsisegu Ida-Indias ja Bangladeshis, mida kasutatakse igapäevases bengali köögis. Selles segus on ühendatud viie võimsa seemne maitse ja energia - ideaalne valik neile, kes otsivad tervislikku, looduslikku ja autentset maitset. pärineb Ida-Indias ja Bangladeshis. Selles segus, mida kasutatakse igapäevases bengali köögis, on ühendatud viie võimsa seemne energia ja maitse. Segus olevad seemned röstitakse või praetakse kuumas õlis, et vabastada nende aroom ja seejärel kombineeritakse köögiviljade, läätsede, riisi või suppidega.
Sobib ideaalselt läätsesuppidesse, köögiviljapraadidesse, riisitoitudesse või isegi kääritatud kapsale!