Tootevalik
Sitopaladi ürdisegu pulbrina, Ayucare, 100g
Sitopaladi ürdisegu pulbrina, Ayucare, 100g
  • Sitopaladi ürdisegu pulbrina, Ayucare, 100g

Sitopaladi ürdisegu pulbrina, Ayucare, 100g

Sitopaladi on populaarne ja tuntud ürdisegu, mida Ayurvedas soovitatakse häiritud Kapha dosha ehk külmetushaiguste, nina ja kurgu lima, nohu korral.

Sitopaladi võib kasutada ka seedimise parandamiseks. Sitopaladi on iidsetes Ayurveda pühakirjades mainitud kõhupuhituse sündroomide raviks.

2011 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 4260492110489

Sitopaladi pulber soodustab röga tervislikku eemaldamist bronhiaalkopsuhaiguste korral ning aitab säilitada õiget kopsu- ja põsekoopa funktsiooni, eemaldab peast ja rinnast liigse Vata, Pita ja Kapha, aitab taastada terve hingamise. Sellel on rögalahtistav, köhavastane, allergiavastane, immunomoduleeriv, palavikku alandav ja toniseeriv toime.

Ayurvedas kasutatakse neid traditsiooniliselt ülemiste hingamisteede (kopsud, ninaõõne, ninakõrvalurgete) vabastamiseks ja köha vähendamiseks erinevate hingamisteede haiguste korral nagu bronhiit, astma, kopsupõletik, tuberkuloos ja kopsuvähk, riniit, põskkoopapõletik, farüngiit, gripp. , pigistustunne rinnus, nõgestõbi, allergiad, kuiv köha, isutus, janu, jäsemete põletustunne, krooniline palavik, nõrkus, nina- ja suuverejooks, liigne krooniline köha ja külmetus, aeglane seedimine, keele-, keele-, küljevalu, anoreksia.

Ayurveda järgi on Sitopaladi pulber tunnustatud rasayana (noorendaja) ja toonikuna, seega saab seda ohutult kasutada iga päev.

Kasutusmeetod:

Seespidiseks kasutamiseks (vastavalt Ayurveda traktaatidele): 3-5 grammi 2-3 korda päevas pärast sööki koos sooja vee, sulatatud või ghee või meega või vastavalt Ayurveda spetsialisti juhistele.

Vastunäidustused: mõnede komponentide talumatus, suhkurtõbi, halvatus, jäsemete treemor. Enne kasutamist on soovitatav konsulteerida Ayurveda spetsialistiga.

Koostis: toor-roosuhkur*, Pippali* (pikk pipar), kardemon*, Tseiloni kaneel*, bambus*

* sertifitseeritud mahetaludest

Netosisaldus : 100 g jahvatatud pulbrit

Säilitamistingimused : Hoida kuivas, jahedas, pimedas kohas, lastele kättesaamatus kohas.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud