Tootevalik
Ayurveda moos Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g
Ajurvedinis džemas ARTHAVAPRASH, Everest Ayurveda, 200g
  • Ajurvedinis džemas ARTHAVAPRASH, Everest Ayurveda, 200g

Ayurveda moos Arthavaprash, Everest Ayurveda, 200g

Ayurveda toitev eliksiir. Elujõud ja naiselikkus

Asparagus racemosus (kõva spargel) võib aidata toetada naise reproduktiivse süsteemi normaalset toimimist

* See võib optimeerida hormonaalset tasakaalu ja menstruatsioonitsükleid

* Võib aidata kaasa menstruatsiooni ja selle sümptomite sujuvale kulgemisele

* Võib aidata ühtlustada vaimset seisundit ärrituvuse ja närvilisuse ajal

Withania somnifera (müstik) võib aidata säilitada vaimset tasakaalu

Tribulus terrestris (käokingasarv) võib aidata kaasa normaalsele kusepõiefunktsioonile

Emblica officinalis (India leht) võib aidata kaasa normaalsele seedimisele ja immuunsüsteemi toimimisele

authentic-ayurveda

1205 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: 8594060590974

Arthavaprash on taimne toitumismoos, mis toetab hormonaalset tasakaalu ja naiste reproduktiivse süsteemi optimaalset toimimist. Selle süsteemi kahjustusi põhjustab psühhosomaatiline disharmoonia, mis toob kaasa pingeid, närvilisust, ärrituvust, ebakindlust, iiveldust, söögiisu puudumist ja valulikku menstruatsiooni. Samuti võivad tekkida viljatus, frigiidsus, madal immuunsus, tupevoolus, emakatsüstid, mioomid ja muud günekoloogilised häired.

Koostisosad: Aktiivsed koostisosad: emblica officinalis (India leht), Asparagus racemosus (kõva spargel), Withania somnifera (müstik), Tribulus terrestris (lehmahernes), Apium graveolens (seller), cinnamomum zeylanicum (tseiloni kaneel), curcuma longa (kurkum), foeniculum vulgare (apteegitill), piper longum (pikk pipar), ghee (sulatatud või), palmusiirup.

Kogus: 200 g ürdimoosi.

Soovitatav annus: 1 teelusikatäis (5g) 2-3 korda päevas iseseisvalt või koos tassi leige piima või veega. Joogi valmistamiseks segage 1 teelusikatäis (5 g) 250 ml sooja veega.

Tarbimine:

Ayurveda ravimtaimede eliksiirid parandavad kehakudede (dhatus) toitmist ja kehasüsteemide (srotamsi) puhastamist. Need on osa Ayurveda keha ja vaimu noorendus- ja taaselustusteraapiast (rasayana). Neid kasutatakse traditsiooniliselt koos tassi sooja piima või veega, mida kasutatakse tavaliselt ayurveda meditsiinis vahendina või keskkonnana (anupama), et valmistada, kasutada, suunata ja paremini omastada ravimtaimede või toidulisandite tervisemõju. Teised keskkonnad, mis parandavad ravimtaimede terapeutilist toimimist (vehikula), on mesi, suhkruroo- või toorsiirup, selgitatud sulatatud või (ghee) või õli.

Soovitame kasutada korraga maksimaalselt kahte ravimtaimeelixiiri. Päeva või nädala jooksul võib asendada rohkem eliksiire, kui neid kasutatakse häiritud keha või meele tasakaalu sümptomite normaliseerimiseks. Optimaalse toime saavutamiseks kasutage korraga ainult ühte eliksiiri, tehes enne sööki ühe tunni pikkuse pausi. Keerulisemate ravimeetodite puhul keha ja meele taastamiseks tuleks eliksiire kasutada pikema aja jooksul, 1 kuni 3 kuu jooksul Ayurveda raviks, annustades neid vastavalt etiketil näidatud annustele. Iga eliksiiri konkreetne maitse peegeldab osa selle terapeutilisest toimest ja vastab kuue maitse Ayurveda omadustele.

Oma omaduste tõttu tunnustab ayurveda süsteem leiget või keedetud piima kui tavalist koostisosa terviseretseptides. See vähendab Pitta doša kuumust ja rahustab rahutuid emotsioone. Samuti on see suurepärane toit ja tervislik toonik inimestele, kelle valdav seisund on Vata dosha. Piim tõhustab elujõu teket, mis on terve immuunsüsteemi põhiolemus, mis on seotud Kapha dosha tõhusa esinemisega. Tundliku seedimisega või aeglase ainevahetusega inimestel võivad pärast piima tarbimist tekkida seedehäired. Sellisel juhul lisage piimale veidi ingverit, nelki, kardemoni, kaneeli või muskaatpähklit, et parandada seedimistuld. Eelistada tuleks alati orgaanilist piima.

Oluline on tasakaalustatud, täisväärtuslik toitumine ja tervislik eluviis.

Hoidke end lastest eemal. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida kuivas kohas temperatuuril alla 25 °C.

Päritoluriik: Nepal

Soovitatav
Inkstams ir šlapimo sistemai
Moterims
Stresui mažinti
Päritoluriik:
Nepalas
Tootja riik:
Čekija
Kaal / Kogus:
200 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud