Urid Dal on kooritud ja poolitatud pool-India oad. India oad on väga valgurikkad, mistõttu on väga kasulik lisada need oma dieeti.
Urid Dal (tuntud ka kui Urad Dal) on India oad, mis on kooritud, purustatud. Kõige sagedamini kasutatakse neid Lõuna-Indias. India oad on väga valgurikkad, mistõttu on väga kasulik lisada need oma dieeti.
Urid sisaldab kaks korda rohkem valku kui liha, mistõttu on see raskem seedida. Liha on soovitav harjunutel vahetada, taimetoitlastel aga lisada väike kogus teistele roogadele (supid, riis, hautised). Katkist osa ei pea leotama, vahekorras 1:3 veega, keeda umbes 40 minutit. Osa - kuulub kaunviljade rühma.
Vürtse kasutatakse seedimise hõlbustamiseks: kurkum, ingver, köömned jt.
Koostis: purustatud India oad ilma kooreta .
Pakendatud keskkonda, kus on pakendatud pähklid, gluteeni sisaldavad tooted, seesamiseemned, nisu, soja ja sinep.
Toiteväärtus (100g): Energiasisaldus 1340 kj / 317 kcal, Rasvad: 0,3 g (millest küllastunud 0,1 g), Süsivesikud: 46,8 g (sellest suhkrud 2,7 g), Valgud: 24, 6 g, Sool: 0,11 g.
Säilitamistingimused: Hoida avamata toatemperatuuril. Pärast avamist hoida tihedalt suletud anumas kuivas kohas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.
Netosisaldus : 500 g
Parim enne: vaadake pakendit
Päritolu: India
Tootja: Bombay Bazaar, Poola