Need oad on juba keedetud ja leotatud kergelt soolatud vees.
Need sobivad pasta- või kartulisalatite maitsestamiseks ning segatuna teiste köögiviljadega on need eriti maitsev ja toitev lisand liha või kala juurde.
Neid kasutatakse ka teistes maailma köökides, näiteks Mehhiko, Hispaania ja kreooli köögis, fajitas, oaburgerites või suppides.
Hea taimse valgu ja kiudainete allikas.
Punased oad on suurepärane valgu- ja kiudainete allikas, mistõttu sobivad need ideaalselt paljudesse roogadesse. Neid ube kasutatakse paljudes köökides, sealhulgas Mehhiko, Lõuna-Ameerika, Vahemere ja Aasia köögis. Neid kasutatakse suppides, karrites, hummuses, mitmesugustes kastmetes, chili con carne'is ja garneeringuna. Neid kasutatakse ka Rajma, Dal Makhani, Biryani või salatite valmistamisel.
Keedetud punased neeruubad on tuntud oma magusa kastanilaadse maitse ja pehme, jahulise tekstuuri poolest. Nad sisaldavad rohkesti olulisi mineraalaineid ja vitamiine, sealhulgas rauda, fosforit, molübdeeni ning K- ja B9-vitamiini.
Taimetoitlane ja vegan.
Toiteväärtus (100 g):
Energia / kalorid: 222kJ / 53kcal
Rasv: 0,3 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0 g
Süsivesikud: 5,3 g, millest suhkrud: 0 g
kiudained: 5,8 g
Valgud: 4,4 g
Sool: 0,3 g
Kuivaine: 240 g
Koostisosad: Punased neeruubad, vesi, sool.
Tootja: TRS Wholesale Co. LTD., Ühendkuningriik
Säilitustingimused: Säilitada kuivas ja jahedas kohas.