Röstitud kikerherneid peetakse maitsvaks ja väga tervislikuks, sest need sisaldavad rohkesti olulisi valke.
Indias ja Pakistanis süüakse neid suupistetena ning tänu nende kõrgele kiudainesisaldusele hoiavad need pikalt täiskõhutunnet.
Eriti maitsvad on nad Goll Gappas'i roogades või lihtsalt soolaga või suhkruga segatuna.
Daria ehk röstitud kikerherned, nagu nimigi ütleb, saadakse kollaste kikerhernede röstimise ja tükeldamise teel. TRS Daria on soolamata. Röstitud tükeldatud kikerherneid kasutatakse mitmesugustes roogades, eriti Lõuna-India retseptides, näiteks kookoschutney's.
Chana Dal - tuntud ka kui Channa Dal - on purustatud kikerherned, mis sobivad eriti hästi rikkalike dalide valmistamiseks.
Chana Dall on suurepärane energia-, valgu- ja kiudainete allikas, mis sisaldab väga vähe rasva ja suhkrut. See muudab selle eriti sobivaks tasakaalustatud ja tervisliku taimetoitluse jaoks.
Valmistamine/kasutamine: Pesta Chana Dall enne keetmist põhjalikult ja leotada üleöö (vähemalt 2-3 tundi). Keetmise aeg on umbes 30-60 minutit.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia / kalorid: 1675kJ / 400kcal
Rasv: 7,9 g, millest küllastunud rasva: 1,1 g
Süsivesikud: 55,2 g, millest suhkrud: 3,1 g
kiudained: 15,5 g
Valgud: 22,1 g
Sool: 0 g
Koostisosad: röstitud Chana Dall (jagatud kollased kikerherned).
Teave allergeenide kohta: Võib sisaldada jälgi maapähklitest, puupähklitest, seesamist, sojast, gluteenist, laktoosist ja sinepist
Säilitustingimused: Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist on soovitatav toode paigutada õhukindlasse pakendisse
Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Ühendkuningriik