Tootevalik
Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Juuksehooldusvahend juuste korratutele juustele Triphala Leave-In, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Loputusvaba palsam hooldab, toidab ja säilitab juuste niiskust ning hoiab ära juuste särisemise.

Ideaalne kõikidele juuksetüüpidele, eriti nõrkadele juustele, särisemisele ja murdumisele kalduvatele juustele, lokkis, lainelistele või afrojuustele.

Tänu oma särisemisvastasele toimele sobib see juuksehooldusvahend ka juuksejuuste stiili- ja uuenemishoolduseks.

2314 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: RSYN-011

AIAB 6 kuud pärast avamist

Hooldusvahend, mis ei loputa, hooldab, toidab ja kaitseb.

Sisaldab:

* toitvate ja kaitsvate toimeainete segu (shea, kookos, moringa, argaania, seesam),

* elustavaid, antioksüdantide poolest rikkalikke ayurveda taimeekstrakte (Amla, Brahmi, Triphala, Centella asiatica).

Tasakaalustatud koostisega Leave In Triphala Conditioner toidab ja toidab juukseid, ilma neid raskendamata, säilitab niiskust ja aitab võidelda särisemise vastu.

Mõnusalt happeline pH sulgeb ära helbed ja lisab läiget.

Ideaalne eriti nõrkadele, särisemisele kalduvatele juustele, et vältida murdumist, kuid sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti lokkis, lainelistele või afrojuustele.

See ei ole ideaalne mitte ainult palsamina, vaid ka stiilivahendina, et kaitsta, defineerida ja toita juukseid. Säilitades juuste niiskust, hoiab see ära nende kuivamise või kähara.

Samuti sobib see ideaalselt stiili taastamiseks päevade pärast pesemist!

Lõhnastatud melissi, lavendli ja Ylang Ylangi eeterlike õlidega.

Triphala on iidne taimne vahend, mis koosneb 3 rasayana* puuviljast. See sisaldab rohkelt looduslikke antioksüdante, soodustab pikaealisust ja võib taastada keha reguleerivate kolme doša tasakaalu. Sellel on väljendunud antioksüdantne ja toniseeriv toime.

Emblica Officinalis, tuntud ka kui amla, on parim rasayana* taim. Ayurveda tunnistab, et sellel väärtuslikul viljal on palju omadusi, sealhulgas kosmeetilisi. See tugevdab, elavdab, takistab juuste väljalangemist ja soodustab juuste kasvu. See lisab juustele volüümi, paksust ja sära. Ta võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu (anti-hallitus).

Brahmi, teine rasayana* ravimtaim, mõjub ergutavalt. Samuti stimuleerib see juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu. See paksendab juuksevõlvi ja takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Seesamiõli leidub paljudes ayurveda rasayana*-toodetes: see on rikas looduslike antioksüdantide poolest. Sellel on toitvad omadused. Koos brahmiga soovitatakse seda kasutada juuste tugevdamiseks ja juuste kasvu soodustamiseks.

Kookosõli soovitatakse Ayurvedas toitva, pehmendava ja rahustava toime tõttu. Tänu oma keemilisele koostisele sobib see eriti hästi juuste kaitsmiseks ja restruktureerimiseks.

* Rasayana viitab Ayurvedas taimedele, ravimitele ja ravimeetoditele, millel on noorendav toime.

Soovitused kasutamiseks:

Pärast šampooniga pesemist jaotage väike kogus toodet rätikukuivadele juustele üle kogu juuste pikkuse. Ärge loputage ja kuivatage nagu tavaliselt. Lühikeste juuste puhul jaotage toodet juukseotstele. Peenikestel juustel kasutage väikest kogust toodet ja jaotage see hästi üle juuste pikkuse.

Võite kasutada toodet ka detanglerina, kandes seda peale šampoonimist ja konditsioneerimist. Kandke toodet veel niiskete (või tilkuvate) juuste peal, seejärel jätkake oma eelistatud stiilimismeetodiga ja/või tavalise föönitamisega.

Teise võimalusena võite kasutada Leave In'i, kui soovite pärast šampooniga pesemist oma stiili taastada. Niisutage juukseid, kandke väike kogus toodet, jaotage see hästi kammiga ja föönitage.

"Leave In Triphala" võib kasutada koos AyurGel Defining and Hydrating Hair Gel ja Dipika Ayurvedic Liquid Crystals'iga.

Koostisosad (INCI): Aktiivsed koostisained: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter*, Sorbitan Olivate, Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Alcohol, Pca Glyceryl Oleate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica puuviljaekstrakt, Terminalia Chebula puuviljaekstrakt, Bacopa Monnieri ekstrakt, Emblica Officinalis puuviljaekstrakt, Centella Asiatica ekstrakt, Moringa Pterygosperma seemneekstrakt, Sodium Pca, Argania Spinosa Kernel Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Melissa Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Saccharide Isomerate, Glycerin, Maltodextrin, Xanthan Gum, Naatriumfütaat, piimhape, bensüülalkohol, etüüllauroüülarginaat Hcl, kaneelhape, sidrunhape, sidrunhape, naatriumtsitraat, linalool, limoneen, geraniool, tsitraal, tsitronellool, bensüülbensoaat, bensüülsalitsülaat, farnesool

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud