Tootevalik
Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml
Bränd: Khadi
Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml

Taastav Ayurveda juuksepalsam Rose Revolution, Khadi, 200ml

Bränd: Khadi

* Revolutsioon teie juustele - kiire kammimine ja igapäevane hooldus ilma silikoonideta

* Uuenduslik inuliini ja betaiini taastav kompleks niisutamiseks ja hõlpsaks kammimiseks

* Ayurveda toitev Khadi Rose Repair Elixir, mis on valmistatud roosi kroonlehtedest ja India ravimtaimedest, nagu amla, brahmi, bhringaraj: tugevdab juuksevõlvi seestpoolt, taastab jätkusuutlikult ning tagab juuste täidluse, elastsuse ja sära.

* Traditsiooniline ayurveda valem ja kõrgtehnoloogilised juuksehooldusvahendid: 100% looduslik ja vegan, silikoonide ja sulfaatide vaba

1608 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: KH-CON-3

"Khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner annab kuivadele, haprastele juustele kerguse tunde - täiesti looduslik, täiesti silikoonivaba. Niisketesse juustele masseerituna moodustavad koostisesse kuuluvad toitvad õlid juukseid ümbritseva kile, mis ümbritseb juuksed, et need oleksid kohe hõlpsasti lahti harutatavad.

Samal ajal niisutab inuliini ja betaiini paranduskompleks ja annab lisakerguse. Hooldusvahend parandab silmnähtavalt hingavust ja avab juukseid, et need saaksid imenduda sisalduvatele toitainetele. Pärast kasutamist jätab palsam õrna roosilõhna, mis muudab juuksehoolduse sensuaalseks kogemuseks.

Ayurveda-põhine palsam ühendab endas ayurveda väe ja moodsa juuksehoolduse. Hiljuti välja töötatud inuliini ja betaiini taastav kompleks töötab koos Khadi Rose Elixiriga, mis on iidse traditsiooni järgi käsitsi korjatud India ravimtaimedest, nagu amla, brahmi, bhringaraj ja hinnalistest roosi kroonlehtedest ekstraheeritud originaalne ayurveda kontsentraat. Pikaajalised hooldavad omadused põhinevad ayurveda filosoofial, mille kohaselt on terved juuksed alati seotud sisemise ja välise ilu tasakaaluga.

Hooldusvahendi pH väärtus on 4,5, et siluda juuksepinda ja saavutada juuste elastsust.

Palsam ei sisalda silikoone, mis vaid imiteerivad tervete juuste muljet.

Konditsioneer sobib igapäevaseks juuksehoolduseks ja juuste hooldamiseks. Koostises sisalduvad taimeõlid moodustavad ümbritseva kihi ja hõlbustavad kammimist. Samal ajal imavad juuksed endasse sisalduvad toitained ning on kaitstud ja taastunud. Khadi Rose Revolution Conditioner annab juustele kerge ja meeldiva roosi lõhna.

Avastage Khadi Rose Revolution Ayurveda taastava palsamiga erakordne mõju oma juustele.

Ayurveda juuksehooldus on rohkem kui hügieen. See on terviklik tseremoonia, mis vabastab aurat ja füüsilist keha negatiivsetest energiatest. Kogege harmoonilist ühendust keha, meele ja hinge vahel iga kord, kui pesete oma juukseid Ayurveda khadi eliksiiriga.

Avastage khadi Rose Revolution Ayurveda taastava palsamiga, mis põhineb unikaalsel looduslike koostisainete kombinatsioonil, imelist tõhusust. Saladus peitub sümbioosis, mis koosneb inuliini-betaiini taastavast kompleksist ja väärtuslikust khadi roosi eliksiirist, mis on käsitsi korjatud India ravimtaimedest ja roosiõitest valmistatud originaalne ayurveda kontsentraat.

Damaskuse roos, mida tuntakse ka lillede kuningannana, toidab rikkalikult poorset juuksepinda, andes sellele terve elastsuse, niiskuse ja hoolitsetud läike.

Brahmi, India bambusrohi, stimuleerib rakkude liikumist peanahas ja toidab juuksejuuri väärtuslike flavonoididega.

Bhringaraj, ronitaim, mida Ayurveda peab "juuste kuningannaks", tugevdab juuksejuuri, stimuleerib juuste kasvu ja lisab juustele elujõudu.

Hibiskus, mis on rikas vitamiinide ja mineraalide poolest, niisutab juukseid ning annab neile jõudu ja elujõudu.

Inuliini ja betaiini taastav koostis tagab, et juuksed säilitavad niiskuse, vähendab staatilist pinget, muudab juuksed siledamaks ja kergemini stiliseeritavaks. Sigurijuurtest ekstraheeritud inuliin toetab peanaha tervist oma prebiootiliste omadustega, soodustades heade bakterite kasvu.

Khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner sisaldab ka "esterkaate" - looduslikest toorainetest saadud kergeid hooldusõlisid. Need katavad juukseid ja loovad hoolduskihi, mis parandab kohe kammitavust ja juhitavust.

Kogege khadi juuksehoolduse muutvat jõudu ja saage rohkem teada khadi toimeainete leksikonis olevate ayurveda ravimtaimede hämmastavatest mõjudest. Laske end inspireerida maailma vanima loodusliku meditsiini, Ayurveda võimsusest.

Khadi šampoonid ja palsamid on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL rangetele suunistele orgaaniliste ja looduskosmeetikatoodete kohta. Nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikatoodete määrusele.

Igapäevaseks kasutamiseks

Annustamine.

Massaaž: Masseerige sametise ja lõhnava kreemi tekstuuri õrnalt värskelt pestud ja rätikukuivatatud juuste otstesse.

Jäta khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner 2-3 minutiks mõjuma, et see saaks täielikult avaneda.

Loputamine: Loputage hooldusvahendit põhjalikult leige veega, et eemaldada jäägid.

Kasutage juuksehooldusvahendina

Taastavaks hoolduseks võid segada Khadi Rose Revolution Repair Conditioner'i ka veidi oma lemmik Khadi juukseõliga. Proovige Khadi Rose Repair või Colour Care juukseõli. Kandke see intensiivne segu õrnalt värskelt pestud, rätikukuivatatud juustele. Keerake rätik ümber juuste ja jätke see luksuslik hooldus pooleks tunniks. Seejärel loputage leige veega.

Juuksehooldus Ayurveda järgi: See, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, omab Ayurveda filosoofias kõrgemat eesmärki. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aurat ja füüsilist keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Ayurveda Khadi eliksiiriga on keha, vaim ja hing iga kord harmooniliselt kooskõlas.

Optimaalse tulemuse saavutamiseks kombineeri khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner teiste khadi juuksehooldustoodetega:

  • * Khadi Ayurveda Elixir Shampoo Rose Repair moodustab koos Rose Revolutioniga täiusliku duo, et taastada, hooldada, sära ja uuendada.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Shining Shikakai lisab juustele sära, niiskust, läiget ja rikkalikkust.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume lisab juustele tugevust ja volüümi.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality puhastab õrnalt rasvast peanahka ja annab juustele maagilist elujõudu.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive rahustab peanahka ja ühtlustab meelt.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance toidab õrnalt, niisutab ja võib ennetada kõõma tekkimist.

Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Behenyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Parfum, Betaine, Glyceryl Caprylate, Inulin*, Glyceryl Stearate Se, Caprylic/Capric Triglyceride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lecithin*, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract, Vetiveria Zizanoides Extract*, Citronellol***, Acacia Concinna Fruit Extract*, Bacopa Monniera Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Sapindus Mukorossi Fruit Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Linalool***, Geraniol***.

* Orgaaniliselt kasvatatud koostisosad

** Valmistatud orgaanilistest koostisosadest

*** looduslikud eeterlike õlide koostisosad | 99,37% looduslikud

kõikide koostisosade päritolu | 6,79% kõigist koostisosadest on pärit mahepõllumajandusest

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud