Indias ja Pakistanis kasutatakse mandleid kõige sagedamini magustoitude valmistamiseks, kuid neid segatakse ka pudrudesse või mannapuderisse.
Nad on õrna, kergelt magusa maitsega ning varustavad keha tervislike rasvade ja valkudega.
Indias ja Pakistanis kasutatakse mandleid kõige sagedamini magustoitude valmistamiseks, kuid neid segatakse ka pudrudesse või mannapuderisse. Nad on õrna, kergelt magusa maitsega ning varustavad keha tervislike rasvade ja valkudega.
Allergeenid: Toode võib sisaldada jälgi gluteenist, maapähklitest ja muudest puupähklitest, seesamist ja sojast.
Toiteväärtused 100 g kohta:
Energia / kalorid: 2450kJ / 595kcal
Rasv: 49,4 g, millest küllastunud rasvhappeid: 3,7 g
Süsivesikud: 9,5 g, millest suhkrud: 3,9 g
Kiudained: 12,2 g
Valgud: 21,2 g
Sool: 0 g
Koostis: terve mandel.
Säilitustingimused: säilitatakse suletud kotis jahedas ja kuivas kohas temperatuuril 2-25°C.
Netosisaldus: 100g
Päritoluriik: India
Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Ühendkuningriik