Tootevalik
Fuller jahvatatud puuder näomaskile Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100g
Bränd: Sattva Ayurveda
Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g

Fuller jahvatatud puuder näomaskile Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100g

Bränd: Sattva Ayurveda

Looduse kingitus, millel on nahka puhastavad omadused.

Täiesti looduslik toode.

Multani Mitti on looduslikult esinev savi, mida kasutatakse nahahoolduses.

Tänu oma loomulikele puhastavatele omadustele annab Multani Mati regulaarne kasutamine nahale pehmuse ja sileduse.

Soovitatav rasusele ja ummistunud nahale.

499 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 8905075001513

Praktiliselt kõikidest ajurveeda kauplustest leiad huvitava toote - loodusliku savi Multani Mitti.

Seda võib lisada vanniveele või kanda näole ja juustele maskina.

Indias on multani mitti maskide jaoks erinevaid koduseid retsepte. Seda kasutavad mitte ainult naised, vaid ka mehed. See valgendab kergelt nahka, parandab jumet, eemaldab nahast toksiine, puhastab nahka erinevatest saasteainetest ja aitab tänu oma suurepärasele antiseptilisele toimele nahalööbe korral. Parandab naha üldist seisundit ja noorendab. Sobib ideaalselt rasusele nahale. Kuiva naha puhul on multani mitti kõige parem kasutada koos väikese koguse õli, hapukoore või kodujuustuga. Võib täiendada kurkumi või neeemipulbriga.

Savimask kantakse nahale 10-15 minutiks, seejärel pestakse maha leige veega ja ilma pesuvahendita.

Multani Mitti on looduslik savi, mis puhastab naha kõige sügavamad kihid mustusest ja mida on kasutatud loodusliku taastava savina aastatuhandeid. Multani Mitti on looduslikult esinev savi, mida kasutatakse nahahoolduses. Looduse kingitus, millel on nahka puhastavad omadused. Täiesti looduslik toode.

Tänu oma loomulikele puhastavatele omadustele annab Multani Mitti regulaarne kasutamine nahale pehmuse ja sileduse.

Multani Mitti saab kasutada igat tüüpi nahal.

Fulleri muld ehk palügorskiit või atapulgiit, mille keemiline valem (Mg, Al) 2Si4O10 (OH) · 4 (H2O) on saadud savist, Ameerika Ühendriikide kaguosas asuvast mullatüübist. Fulleri muld on tuntud kui Maya Blue nimelise pigmendi põhikomponent. Atapulgiiti kasutatakse laialdaselt meditsiinis.

Sügavpuhastus võib imekombel mõjutada naha sära ja Multani Mitti (Fulleri muld) kasutab selleks looduslikku mineraalirikast savi. See stimuleerib vereringet ja avab ummistunud poorid. See on aastatuhandeid kasutatud ilutoode, mis lahendab ka sügavalt juurdunud ebapuhtuse probleemi, jättes naha värskeks ja nooreks. Lõplik toksiinide eemaldamine.

Parandab vereringet, puhastab sügavuti nahka, poore. Sobib eriti hästi rasusele nahale, takistab plekkide teket, vähendab aknet, peatab akne leviku ja regulaarsel kasutamisel on ennetav mõju. Tänu oma tugevale mõjule epidermise väliskihile on Fulleri muld suurepärane vahend liigse rasu ja ebapuhtuse eemaldamiseks nahalt.

Nagu iga kosmeetiline savi, ei puhasta ja silu see mitte ainult nahka, vaid varustab ka naharakke hapnikuga, andes sellele elastsuse ja pehmuse. Toniseerib ja elustab, nii et regulaarne kasutamine muudab naha siledaks ja pehmeks.

Kasutamine: Puhasta nahk ja nägu põhjalikult. Sega pulber vee või roosiveega (rasusele nahale), et moodustuks paks pasta. Normaalse naha puhul sega piima või veega 1:1. Multani Mati saab edukalt kasutada koos teiste taimsete näopuudritega nagu roosi kroonlehed, sandlipuu või apelsinikoor. Kanna ühtlaselt näo- ja kaelanahale. Lase umbes 20 minutit kuivada. Pese sooja veega ja loputa nahka külma veega.

KUIV NAHK (Vata tüüp). Sega 1 spl savi kuuma veega, tee pasta ja lase jahtuda. Sega juurde naturaalne jogurt või keefir (1-2 spl). Kanna nahale, hoia 10 minutit ja loputa. Retsept sobib suurepäraselt kuivale nahale.

TUNDLIK NAHK (Pita tüüp). Sega 1 spl. savi vee ja roosiveega kreemjaks konsistentsiks. Hõõru kergelt nahka. Pärast kuivatamist loputa veega.

PROBLEEMSELE, RASUSELE NAHALE (Kapha tüüp). Segage 1 spl. savi teelusikatäie neemipulbriga. Lisa vesi kuni moodustub kreemjas segu ja sega hästi läbi.

Komponendid (INCI): 100% looduslik savi Solum Fullonum (Fulleri muld)

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud