Tootevalik
Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml

Kalahari meloniseemneõli kehamassaažiks, orgaaniline, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Erakordselt kerge, kuid tugevalt niisutav õli, mis sisaldab rohkelt linoolhapet, mis suurendab naha elastsust.

100% puhas ja looduslikult kasvatatud, värskelt pressitud Kalahari meloniõli.

Mõeldud: kuivale nahale, kortsudele, elastsuse ja elastsuse edendamisele.

2818 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5055757900146
Hetkel laost otsas


Soil Assotiation Organic

"Fushi Wildi külmpressitud Kalahari meloniseemneõli on fantastiline nahaõli, mida on põhjusega kutsutud imeõliseks iluõliks. See sisaldab 70% rasvhappeid, mis hoiavad naha elastseks, elastseks ja nooruslikuks. See on mittekomedogeenne, lahustab liigset rasu, niisutab ja ei jäta rasvaseid jääke.

"Fushi Wildi külmpressitud Kalahari meloniseemneõli kaitseb ja niisutab nahka, hoides seda nooruslikuna. See imeline õli on pärit Aafrika kõige kuivemast kõrbest, kus seda on kasutatud tuhandeid aastaid naha hooldamiseks. Kerge õli on väga niisutav ja imendub kiiresti nahka. See jätab naha siidiselt siledaks, ilma rasvase kihita. Õli sobib ideaalselt väsinud ja tuhmunud välimusega nahale ning annab terve sära. Tänu kõrgele rasvhapete sisaldusele on õlil suurepärane noorendav toime. See tugevdab naha rakuseinu, mis parandab niiskuse säilitamist ning hoiab naha elastseks, elastseks ja pinguldatuks. Samuti aitab see vähendada armide ja venitusarmide teket ning lahustab liigset rasu.

VÕTMEOMADUSED:

* Niisutab

* Pinguldab nahka

* Ei jäta rasvast kihti

* Vegan

* Loomade jaoks julmuse vaba

* Tervisliku sära tagamiseks

* Mitte-komedogeenne.

Kalahari meloniõli eelised:

NAHA ELASTSUS

Õli suurendab naha elastsust ja tugevust, mille tulemuseks on nooruslikum ja säravam jume.

KERGE NIISUTUS

Mitte-rasvane ja kerge tekstuur, mistõttu sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas rasusele ja aknele kalduvale nahale, imendub kergesti, jättes naha siledaks ja sametiseks.

ANTIOKSÜDANTIDE KAITSE:

Kalahari meloniõli sisaldab antioksüdante, nagu E-vitamiin, mis aitab kaitsta nahka keskkonnastressoritest, reostusest ja UV-kiirgusest põhjustatud vabade radikaalide kahjustuste eest.

KASUTAMINE:

Niisutav näokreem. Pärast näo puhastamist ja toniseerimist kanna mõned tilgad Kalahari meloniõli sõrmeotstele ja masseeri see õrnalt näole ja kaelale. Laske sellel enne muude toodete või meigi pealekandmist sisse imbuda. Võib kasutada nii hommikul kui ka õhtul.

Näo seerum. Segage mõned tilgad Kalahari meloniõli oma lemmik näoseerumi või niisutava kreemiga, et suurendada selle niisutavaid ja toitvaid omadusi.

Puhastusvahend. Kandke õli vatipadjale ning eemaldage meik ja igapäevased ebapuhtused, seejärel loputage nägu sooja veega.

Juukseõli. Masseerige väike kogus Kalahari meloniõli oma peanahale ja juustele, keskendudes otstele. Jäta see enne šampooniga pesemist paariks tunniks või üleöö, et juukseid sügavuti hooldada ja niisutada.

Lisage mõned tilgad Kalahari meloniõli oma lemmiknäomaski juurde, et suurendada selle niisutavat ja noorendavat toimet. Segage hästi kokku ja kandke mask vastavalt juhistele.

FUSHI TOP TIPP:

Ummistunud pooride vähendamiseks masseerige näole ja pühkige kuuma rätikuga.

KASUTAB KOOS:

- Biovedic näokreem - niisutab ja toidab nahka

- "Biovedic" näopuhastusvahend - värskema näonaha saavutamiseks

TULEMUS

Ilus, tugev ja niisutatud nahk.

Koostisosad: Citrullus lanatusi (Kalahari meloniõli).

Päritolu: Kalahari, Lõuna-Aafrika.

See on külmpressitud, standardiseerimata, rafineerimata ja looduslik õli. Iga partii on erinev ja unikaalsete omadustega.

Säilitamistingimused. Mitte kasutada, kui pitser on katki.

-------------------------------------------------------------------

Millised vitamiinid on Kalahari meloniõlis?

Kalahari meloniõli, mida saadakse Kalahari meloni (Citrullus lanatus) seemnetest, säilitab osa viljas leiduvatest vitamiinidest. Kuigi mõned vees lahustuvad vitamiinid, näiteks C-vitamiin, võivad õli ekstraheerimise käigus kaduma minna, on Kalahari meloniõli siiski rasvlahustuvate vitamiinide allikas. See sisaldab E-vitamiini, mis on võimas antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka oksüdatiivse stressi eest ja säilitab naha tervise. Kalahari meloniõlis sisalduv E-vitamiin aitab kaasa selle toitvatele ja niisutavatele omadustele, soodustab naha elastsust ja võib olla kasulik vananemisvastase võitluse puhul. See õli võib tänu oma E-vitamiini ja muudele nahka toitvatele omadustele olla kasulikuks täienduseks nahahooldusravis.

Kuidas puhastada poore Kalahari meloniõliga ?

Kalahari meloniõli võib aidata puhastada poore ja soodustada puhtamat nahka, kui seda õigesti kasutada. Kõigepealt puhastage oma nägu põhjalikult maheda puhastusvahendiga, et eemaldada mustus, liigne õli ja naha ebapuhtus. Auruta oma nägu paar minutit, et avada poorid. Võta väike kogus Kalahari meloniõli ja kanna see sõrmeotstele. Masseerige õli õrnalt näole ülespoole ringjate liigutustega, keskendudes ummistunud pooridele, näiteks T-tsoonile (otsmik, nina ja lõug). Seejärel masseerige õli paar minutit naha sisse, et see tungiks pooridesse ja lahustaks mustuse ja liigse rasu. et veelgi enam pori ummistada, aurutage nägu veel paar minutit, et õli tungiks sügavamale pooridesse. pärast aurumassaaži pühkige liigne õli puhta, sooja lapiga ära. See aitab eemaldada pooridest hajunud ebapuhtused.Järelkontroll: Pärast seda kasutage mahedat toonikut, et tasakaalustada naha pH-taset, ja vajadusel kerget niisutavat kreemi.

Kui palju linoolhapet on Kalahari meloniõlis?

Kalahari meloniõli sisaldab palju linoolhapet. Linoolhape on oomega-6-rasvhape, mida peetakse asendamatuks rasvhappeks, sest organism ei saa seda sünteesida, mistõttu tuleb seda saada toiduga või toidulisandina. Kalahari meloniõlis on linoolhape üks peamisi rasvhappeid, mis moodustab suure osa selle koostisest. Linoolhappel on niisutavad ja toitvad omadused, see aitab säilitada naha barjääri funktsiooni ja soodustab naha üldist tervist. Seda kasutatakse sageli nahahooldustoodetes, sest see aitab säilitada terve jume ja aitab säilitada naha niisutust.

Kas Kalahari meloniõli sobib tundlikule nahale?

Kalahari meloniõli võib olla tundlikule nahale kasulik tänu oma kergele tekstuurile, mittekomedogeensusele ja rahustavatele omadustele. Siiski võib individuaalne tundlikkus erineda, seega on oluline teha plaastertest, et näha, kuidas teie nahk reageerib. Konsulteerides dermatoloogi või nahahoolduse spetsialistiga, saate individuaalset nõu ja saate kindlaks teha, kas Kalahari meloniõli sobib teie konkreetsetele vajadustele.

Kas Kalahari meloniõli sobib küpsele nahale?

Jah, Kalahari meloniõli sobib hästi küpsele nahale. Selle antioksüdantsed omadused aitavad võidelda vananemisilmingutega, nagu kortsud ja vanadusplekid. Õli niisutab ja toidab nahka, parandab selle tekstuuri ja soodustab naha elastsust. Lisaks aitab Kalahari meloniõli vähendada põletikke ja leevendada kuiva, ärritunud nahka. Kui seda lisada nahahooldusravile, võib see aidata küpsel nahal muutuda nooruslikumaks ja elujõulisemaks.

Nahatüüp:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
1407 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
  • −40%
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
1207 €
20,11 €
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud