Tootevalik
Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml
  • Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml
  • Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml
  • Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml
  • Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml

Marulaõli Neitsi, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Vitamiinirikas õli, mis jätab jume säravaks ja säravaks.

100% puhas ja värskelt pressitud marulaõli (Sclerocarya birrea).

Kasutamine: kuivale, punnis nahale, peened jooned ja kuivad laigud, pinguldab ja helendab nahka.

3020 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 5055757904366

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100% puhas marulaõli on Aafrikas tuntud kui "imeõli" ja seda hinnatakse noorusliku naha hooldamise vahendina.

Marulaõli on väga toitev kerge õli, mis imendub kergesti naha sisse ja on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad säilitada naha kaitset. Samuti sisaldab see aminohappeid, eriti L-arginiini, mis aitab ennetada peeneid jooni ja kortse. Marulaõli sobib ideaalselt küpsele, kuivale nahale, elustab väsinud nahka, aitab suurendada selle elastsust ja soodustab pehmemat väljanägemist.

Marulaõli eelised:

RIKAS ANTIOKSÜDANTIDE POOLEST

Rikkalikult antioksüdante, nagu C- ja E-vitamiin, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide eest ja annavad sellele noorusliku sära.

VALGUSTAB NAHKA

Aitab ühtlustada nahatooni ja parandada hüperpigmentatsiooni ja tumedate laikude välimust. Võib viia heledama ja säravama naha tekkimiseni.

SÄRAVAD JUUKSED

Saab kasutada ka juuste niisutamiseks, toitmiseks ja sära lisamiseks. Aitab taltsutada säritust ja kaitsta kuumakahjustuste eest.

KASUTAMINE:

1 - kandke puhastatud niiskele nahale. Masseerige hernesuurune kogus Fushi Marula õli nahale.

2 - Laske õlil täielikult imenduda, enne kui jätkate nahahoolduse järgmise etapiga.

3- Õli võib kasutada niisutava kreemi asemel, enne niisutavat kreemi või pärast niisutavat kreemi viimase sammuna enne päikesekaitsekreemi pealekandmist.

4- Kasutage koos Fushi Biovedic näokreemiga või lisage biovedic näokreemile 2-3 tilka Fushi Marula õli, et saavutada lisahüdratsioon.

FUSHI TIPP:

Massaažida peanahale ja jätta ööseks peale, et toita kuivi, kuumuse poolt kahjustatud juukseid.

KASUTAB KOOS:

- Biovedic näokreem - niisutab ja toidab nahka

- Wild Carrot Oil - segage paar tilka, et luua toitev näomassaažiõli.

Koostisosad: Materjalid.

Päritolu: Lõuna-Adrika

See on külmpressitud, standardiseerimata, rafineerimata, orgaaniline ja looduslik õli. Iga partii on erinev ja omab unikaalseid omadusi.

Säilitamistingimused. Mitte kasutada, kui pitser on katki.

-------------------------------------------------------------------

Millised on marulaõli eelised?

Marulaõli sisaldab rohkelt antioksüdante, asendamatuid rasvhappeid, E- ja C-vitamiini ning on seetõttu kasulik naha tervisele. See aitab niisutada ja niisutada nahka, muutes selle pehmeks ja elastseks. Õli imendub kergesti, on mittekomedogeenne (ei ummista poore) ja sobib kõikidele nahatüüpidele. See võib aidata vähendada peente joonte, kortsude ja vanusevigastuste ilmnemist ning edendada nooruslikku jume.

Kas marulaõli sobib silmakortsude raviks?

Marulaõli võib olla kasulik silmade ümbruse kortsude vähendamiseks. Õli sisaldab rohkelt antioksüdante, näiteks E- ja C-vitamiini, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide eest, mis aitavad kaasa naha vananemisele. Samuti sisaldab see asendamatuid rasvhappeid, mis toidavad ja niisutavad õrna silmade ümbruse nahka. paikselt manustatuna aitab marulaõli niisutada nahka ja parandada selle elastsust, mis võib aidata vähendada peente joonte ja kortsude ilmnemist. Regulaarne marulaõli kasutamine võib muuta silmaümbruse välimuse siledamaks ja nooruslikumaks. Marulaõli kasutamiseks silmakortsude puhul kandke lihtsalt väike kogus õli sõrmeotstele ja masseerige seda õrnade koputavate liigutustega silmade ümber olevale nahale. Olge ettevaatlik, et õli ei kannaks otse silma. Üldreeglina on soovitatav enne iga uue toote kasutamist teha väikesel nahapiirkonnal nahatest, et veenduda, et ei esine kõrvaltoimeid.

Kas marulaõli on hea minu juustele?

Marulaõli sisaldab rohkesti asendamatuid rasvhappeid, nagu oomega-6 ja oomega-9, mis aitavad juukseid niisutada ja niisutada. See suudab tungida juuksevarre, niisutades ja toidab sügavalt kuivi ja hapraid juukseid, muutes need pehmemaks, siledamaks ja paremini hallatavaks. Marulaõli antioksüdandid, sealhulgas E-vitamiin, aitavad juukseid kaitsta. See moodustab juukseahelatele kaitsva barjääri, vähendades kuumuse mõju, mis tuleneb stiilivahenditest, päikesevalgusest ja keemilisest töötlemisest.Marulaõli kasutamiseks juustel võite kanda paar tilka õli peopesadesse ja jagada seda niisketesse või kuivadesse juustele, keskendudes juuste keskosale ja otstele. Samuti võite lisada marulaõli juuksemaskidesse, palsamitesse või juuksehooldusvahenditesse, et lisada juustele täiendavat niiskust ja toitu.

Kas marulaõli ummistab poorid?

Marulaõli peetakse üldiselt mittekomedogeenseks, mis tähendab, et see tõenäoliselt ei ummista poore. Tegemist on kerge õliga, mis imendub kergesti nahale, jätmata rasvast või rasket tunnet. Seetõttu võib seda kasutada väga erinevatel nahatüüpidel, sealhulgas rasusele ja aknele kalduvale nahale. siiski on oluline märkida, et iga inimese nahk on ainulaadne ja see, mis toimib hästi ühe inimese puhul, ei pruugi sama hästi toimida teise inimese puhul. Kuigi marulaõli on üldiselt hästi talutav, on olemas võimalus individuaalseks tundlikkuseks või allergiliseks reaktsiooniks mis tahes nahahooldustoote, sealhulgas õli suhtes. Kui teil on rasune või aknele kalduv nahk, on soovitatav katsetada marulaõli väikesel nahapiirkonnal, enne kui seda kogu näole kanda. See aitab kindlaks teha, kuidas teie nahk õlile reageerib ja kas see põhjustab mingeid mädanikke või ärritust. Lisaks sellele võib õli kasutamine säästlikult või koos teiste mittekomedogeensete koostisosadega vähendada pooride ummistumise ohtu.

Kas marulaõli on rasvane?

Marulaõli peetakse üldiselt kergeks õliks, mis imendub kiiresti naha sisse, seega ei tohiks see õiges koguses kasutades tunduda rasvane ega raske. Võrreldes mõne raskema õliga, nagu kookosõli või riitsinusõli, on marulaõli kergema tekstuuriga. Siiski on oluline märkida, et individuaalsed kogemused võivad erineda. Sellised tegurid nagu nahatüüp, kasutatud õli kogus ja isiklikud eelistused võivad mõjutada õli tundeid nahal. Mõned rasvasema nahaga inimesed võivad leida, et liiga palju marulaõli kasutades võib jääda kerge jääk või rasvane tunne. Sellistel juhtudel võib olla kasulik kasutada väiksemat kogust või segada seda teiste nahahooldustoodetega, et saavutada soovitud tekstuur ja imendumine.Võimaliku rasvastumise vältimiseks on üldiselt soovitatav alustada väikese koguse marulaõliga ja kohandada seda vastavalt vajadusele, sõltuvalt naha reaktsioonist. Rasvase tunde vältimiseks võib aidata ka õhukese kihi pealekandmine ja õlil lasta enne teiste toodete pealekandmist täielikult nahka imenduda. Pidage meeles, et iga inimese nahk on ainulaadne, seega on kõige sobivama koguse ja pealekandmismeetodi leidmiseks kõige parem katsetada.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Päritoluriik:
Afrika
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud