Tootevalik
Ayurveda vedel kristalne juukseõli Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurvedic liquid crystal hair oil Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Ayurvedic liquid crystal hair oil Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Ayurvedic liquid crystal hair oil Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Ayurvedic liquid crystal hair oil Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Ayurveda vedel kristalne juukseõli Dipika, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Kerge, kuiv, mitte-rasvane tekstuur, siidine ja kirgastav õli. Kõigile juuksetüüpidele, eriti õhukestele või rasustele juustele.

Ayurvedic Liquid Crystals sisaldab väärtuslikku orgaanilist kookos-, orgaanilist argaania- ja avokaadoõli, mis on rikastatud E-vitamiiniga, ning kaitseb juukseid fööni ja sirgendaja kuumuse eest, jättes need pehmeks, siidiselt siledaks ja läikivaks.

2213 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: RSYN-025

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Dipika Ayurvedic Liquid Crystals" on kerge õli, millel on kuiv, mitte-rasvane tekstuur ja siidine, kirgastav toime.

Sobib kõikidele juuksetüüpidele, eriti õhukestele või rasustele juustele.

Väärtusliku kookos-, argaania- ja avokaadoõliga, mis on rikastatud E-vitamiiniga, kaitseb Ayurvedic Liquid Crystals juukseid fööni ja sirgendaja kuumuse eest, jättes need pehmeks, siidiselt siledaks ja läikivaks.

Sanskriti keeles tähendab dīpikā "valgust" ja on naiselik nimi.

Ayurveda päritolu

Kookosõli (Narikela): Ayurveda järgi sobib see eriti hästi Pitta dosha (tundlik, õrn, normaalne nahk, õhukesed, haprad juuksed) jaoks. Sellel on antioksüdantsed, põletikuvastased ja rahustavad, antibakteriaalsed ja seenevastased omadused. See toidab ja kaitseb nahka. Sellel on juukseid hooldav ja kaitsev toime ning see kinnitub suurepäraselt juukse küünenaha pinnale.

Soovitus kasutamiseks

Niisketele juustele: kandke paar tilka ja jaotage hästi laiali, et muuta juuksed paremini juhitavaks ja kaitsta neid fööni või sirgendaja kuumuse eest.

Kuivadele juustele: kanna paar tilka, et pehmendada, tugevdada ja lisada sära.

Juukseplaadi* eemaldamiseks: Dipika't võib kasutada ka föönitamisel juustele tekkinud plaadi* eemaldamiseks (*kõrgus ja kortsu efekt).

Kombinatsioonid: individuaalseks stiilipuhastuseks võite kasutada Ayurvedic Liquid Crystals'i koos Rasayana Definition and Hydration Ayurgeliga ja/või Rasayana Anti-Frizz Leave-in konditsioneeriga.

Avastage sellel leheküljel stiilinippe ja vaadake erinevate inimeste poolt erinevatele juuksetüüpidele loodud videoid, et leida oma juustele ideaalne Dipika rakendus.

Koostisosad (INCI): C13-15 Alkane, Coco-Caprylate/Caprate, Cocos Nucifera Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Persea Gratissima Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Parfum.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
150 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud