Tootevalik
Puhastav Ayurveda näopuhastusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Puhastav Ayurveda näopuhastusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Puhastav Ayurveda näopuhastusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Puhastav Ayurveda näopuhastusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Puhastav Ayurveda näopuhastusvesi ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

See õrn taimne vesi triphala, tulsi ja jasmiini ayurveda ekstraktidega koorib ja rahustab nahka õrnalt.

Samal ajal on see rikastatud hüaluroonhappega, mis säilitab naha niiskustaseme.

Taimevett võib kasutada nii nahahooldusvahendina kui ka juuste puhastamiseks, koorimiseks ja niisutamiseks.

Seda soovitatakse eriti kombineeritud ja rasvase naha puhul, kuid see sobib ka tundlikule nahale.

Samuti dermatoloogiliselt testitud tundlikule nahale.

1507 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: RSYN-022

AIAB 6 kuud pärast avamist

"Ayuervedic pro-age orgaaniline kooriv vesi aloe vera mahla ja hüdrolaadiga näo- ja juuksehoolduseks. Rikkalikult aktiivseid koostisosi, millel on rahustav, antioksüdantne ja toniseeriv toime, see on mõeldud näole ja ideaalne niisutamiseks, koorimiseks ja peanaha puhastamiseks.

Sisaldab triphala, tulsi ja jasmiini ayurveda ekstrakte, mis on valitud nende toniseeriva, antibakteriaalse ja puhastava toime tõttu. Kooriva toime annavad alfa-hüdroksühapped (AHA), nagu viinhape, piimhape ja sidrunhape. Toime on mitteagressiivne tänu koostisele, mis on tasakaalustatud niisutavate, leevendavate ja rahustavate toimeainetega, nagu kummel, aaloe vera ja hamamelis.

Seda vett kasutatakse pärast puhastamist, et täiendada niiskust ja valmistada nahk ette järgnevateks hooldusteks.

Kasutatakse pärast peanaha šampooniga pesemist, sellel on puhastav ja kooriv toime.

Eriti soovitatav kombineeritud ja rasusele nahale, kuid sobib ka tundlikule nahale.

Samuti dermatoloogiliselt testitud tundlikule nahale.

Taaskasutatud plastpudel.

Rasayana on nimetanud selle toote "Ayurveda veeks", sest vesi on seotud niisutamise mõistega. Tegelikkuses ei sisalda need tooted lisatud vett (peale selle, mis on looduslikult olemas taimeekstraktides). Selle asemel sisaldavad nad aloe verat ja hüdrolaate, mille toime sõltub veest. Pro-age Ayurvedic Waters on niisutavad tänu kahekordsele molekulmassile hüaluroonhappele (madal ja keskmine), betaiinile ja sahhariidi isomeeriale, mis on tuntud toimeained, mis hoiavad naha niisutatuna, ilma seda raskendamata.

Kasutamine:

* Masseerige vesi puhastatud nahale vatipadja või sõrmedega.

* Kandke seda peanahale pärast šampooniga pesemist.

Näpunäiteid kasutamiseks:

Kasutage toodet tooneri asemel pärast igapäevast puhastamist, et anda nahale niiskust. Masseerige kergelt, et aidata imendumist.

Juuksekreemina: pärast šampooniga pesemist pihustage toodet juustele, et juuksed oleksid pehmed ja siidised.

Kasutage toodet mis tahes kellaaegadel näole ja juustele, et toniseerida ja pehmendada tundlikku nahka või sügeluse ja seborröa korral.

Kasutage üks kord päevas, eelistatavalt õhtul. Ärge pange nahka või juukseid pärast kasutamist päikese kätte.

Märkus: Kreem võib transportimisel nihkuda küljele ja moodustada "augu". Ärge muretsege, tootest ei ole puudust! See on normaalne, kuna alumiiniumpurk mahutab kuni 70 ml, kuid kreemi maht on 60 ml, mistõttu sisu ei ulatu purgi servani ja kreem võib transportimisel külgsuunas nihkuda.

Koostisosad (INCI): Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice [1], Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water [1], Aqua (Water), PropanediolHamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water [1], Betaine, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Jasminum Officinale Flower Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract [1], Phyllanthus emblica fruit extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia bellerica fruit extract, Glycerin, Saccharide Isomerate, Sodium Phytate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

1 mahepõllumajandusest.

---------------------------------------------

Inspiratsioon:

Pro-age Ayurveda Vee nimed Dhatri, Tulasi ja Jati on inspireeritud hinduistlikust müüdist, mis on seotud taimede Amla (tuntud ka kui Dhatri), Tulasi (paremini tuntud kui Tulsi) ja jasmiin (tuntud kui Jati). Legendi kohaselt armus jumal Vishnu meeletult Vrinda (või Tulasi), deemoni ustava naise, vastu. Seepärast palusid jumalad jumalannasid Lakshmi, Gauri ja Swadha sekkuda ja Višnu mõistusele tuua. Puujumalannad andsid jumalatele igaüks ühe seemne, et nad istutaksid selle koha juurde, kus Vishnu oli Vrindha poolt võlutud. Seemnest kasvasid Amla, Tulsi ja jasmiini taimed, mis muutusid kolmeks kauniks naiseks. Nad võlusid Vishnut oma iluga ja panid ta Vrindha unustama. Seejärel muutusid need kolm tagasi Amla, Tulsi ja Jasmiini taimedeks. See müüt näitab nende taimede jumalikku päritolu. Samuti öeldakse, et Amla, Tulsi ja jasmiin on nii kasulikud, et nende jõud võib muljet avaldada isegi jumalale. Inspireerituna sellest loost, mis omistab neile kolmele väärtuslikule taimele nii suurt tähtsust, on Rasayana otsustanud lisada oma kolme pro-age ayurveda vee valemisse antioksüdantidest rikkaliku Amla, Tulsi ja jasmiini ekstraktid, mis rõõmustavad nende proovijate nahka.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud