Musta kardemoni kasutatakse sageli India, Hiina ja Vietnami roogades. Erinevalt rohelisest kardemonist, mida kasutatakse sageli magusates toitudes, kasutatakse musta kardemoni hautistes ja karrites.
Värske maitsega vürts. Must kardemon ei ole nii magus kui roheline kardemon. See sobib ideaalselt karritesse ja hautistesse. Must kardemon on intensiivse maitse ja aroomiga. See lisab vürtsikatele roogadele erilise vürtsi.
intensiivne maitse ja aroom.
Must kardemon, tuntud ka kui "Begal cardamom" või pruun kardemon, on eriline vürts, millel on tugev ja eriline suitsune aroom. Must kardemon on suurem ja erineb rohelisest kardemonist nii aroomi kui ka kasutuse poolest. Must kardemon on garam masala koostisosa ja seda kasutatakse laialdaselt dali, suppide, mahlakate liha-, tandooride ja köögiviljaroogade valmistamisel, samuti maiustuste, näiteks riisipudingi, tee ja isegi kohvi valmistamisel.
Kasutamine: karri või riisi valmistamisel asetage potti 1-2 kardemonikapslit. Musta kardemoni intensiivne maitse ja lõhn annab toidule maitse.
Ingredients.
Säilitustingimused: säilitage kuivas ja jahedas kohas.
Allergeenid: See toode võib sisaldada jälgi sojast.
Tootja: TRS Wholesale Co. LTD., Ühendkuningriik