TRS Sidrunhape suurendab retseptide hapukust ja on mitmekülgne koostisosa toiduvalmistamisel, konserveerimisel ja säilitamisel.
TRS Sidrunhape suurendab retseptide hapukust ja on mitmekülgne koostisosa toiduvalmistamisel, konserveerimisel ja säilitamisel.
Sidrunhape on looduslik säilitusaine, mida kasutatakse hapu või happelise maitse andmiseks toidule ja alkoholivabadele jookidele.
Sidrunhape on nõrk orgaaniline hape, mida leidub looduslikult tsitrusviljades.
Biokeemias on see vaheühendiks sidrunhappe tsüklis, mis toimub kõikide aeroobsete organismide ainevahetuses.
Sellel on terav tsitruseline maitse, mis sarnaneb sidrunimahla maitsele, ja seetõttu võib seda kasutada asendajana.
Seda kasutatakse sageli toidulisandina, loodusliku lõhna- ja maitseainena ning säilitusainena,
Sidrunhapet kasutatakse ka kosmeetikatoodetes, meditsiinis, antioksüdandina ja puhastusvahendites.
Mõned inimesed lisavad seda spetsiaalselt toidule, et muuta selle maitset.
Koostisosad: sidrunhape.
Päritoluriik: India
Tootja: TRS Wholesale Co. LTD., Ühendkuningriik
Säilitustingimused: Säilitada kuivas ja jahedas kohas.