Tootevalik
Roosa sool, TAJ, 50g
Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan
  • Uus
Roosa sool, TAJ, 50g
  • Roosa sool, TAJ, 50g

Roosa sool, TAJ, 50g

Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan

"Taj Indian Spices Pink Salt" on Himaalaja roosa sool, mida kaevandatakse Pakistani Pandžabi piirkonnas Himaalaja lähedal.

096 €
Saadavus: 20 Kogus
Tootekood: 5905515727433

"Taj Indian Spices Pink Salt" on Himaalaja roosa sool, mida kaevandatakse Pakistani Pandžabi piirkonnas Himaalaja lähedal. Siin on selle peamised omadused ja omadused:

Päritolu: Himaalaja roosa sool kaevandatakse miljoneid aastaid tagasi tekkinud iidsetest meresoola ladestutest. Selle iseloomulik roosa värvus tuleneb soolakristallides sisalduvatest mikroelementidest, näiteks raudoksiidist.

Maitse: Võrreldes tavalise lauasoolaga on see maheda ja õrna maitsega. See on veidi magusam ja mineraalsoola sisalduse tõttu rohkem nüansse.

Mineraalainete sisaldus: Himaalaja roosa sool sisaldab mineraalaineid kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi ja rauda, mis vastutavad soola roosa värvi eest ja võivad anda jälgi olulistest toitainetest.

Kasutus toiduvalmistamisel: Seda kasutatakse sarnaselt tavalise lauasoolaga toiduvalmistamisel, küpsetamisel ja roogade maitsestamisel. Samuti võib seda puistata kokteiliklaasidele või kasutada roogade maitsestamiseks, et anda neile kerget krõbedust.

Looduslik ja töötlemata: Himaalaja roosa soola peetakse looduslikumaks ja vähem töödeldud kui lauasoola, kuna see on tavaliselt kaevandatud ja minimaalselt rafineeritud.

Esteetilisus: Soola roosa värvus muudab kristallid visuaalselt atraktiivseks ning neid kasutatakse sageli dekoratiivsetes soolatoosides või gurmee koostisosana.

Säilitamine: Himaalaja roosa soola, nagu ka teisi soolasid, tuleb hoida kuivas kohas, et vältida paakumist ja säilitada selle kvaliteeti.

Koostisosad: 100% roosa Himaalaja soola kristallid.

Päritoluriik:
Pakistanas
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
50 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud