Pulbril on hapu ja värske maitse, mida võib võrrelda tamarindi maitsega.
Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis ja seda kasutatakse tandoori marinaadis.
Amchuri võib kasutada ka chana masalas (kikerherned), shani paneeris (karri koos toorjuustuga), magustoitudes ja see lisab roogadele maitsvat hapu maitset.
Amchuripulbrit valmistatakse jahvatatud ebaküpsetest toormangodest. Pulbril on hapukas ja värske maitse, mida võib võrrelda tamarindi maitsega. Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis ja seda kasutatakse tandoori marinaadis, kus liha küpsetatakse mitu tundi saviahjus. TRS Aromaatset amchuripulbrit võib kasutada ka chana masalas (kikerherneroog), shani paneeris (karri koos toorjuustuga), magustoitudes ja maitsva hapu vürtsi lisamiseks oma roogadele.
Toitumine 100g: energia: 272 kj / 90 kcal; rasv: 0,27g; süsivesikud: 17g; suhkur: 14,8g; kiudained: 1,8g; valk: 0,51g; sool: 0,002g
Koostisosad: Kuivatatud mangopulber.