- −25%

Pulbril on hapukas, värskendav maitse ning seda võib võrrelda tamarindi maitsega.
Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis, mida kasutatakse tandoori marinaadides.
Amchurit kasutatakse ka chana masalas (kikerherned), shani paneeris (karri toorjuustuga), magustoitudes ja roogadele maitsva hapu maitse andmiseks.
Parim enne 31.10.2025
Amchuripulbrit valmistatakse jahvatatud ebaküpsetest toormangodest. Pulbril on hapukas ja värske maitse, mida võib võrrelda tamarindi maitsega. Amchur on populaarne koostisosa Põhja-India köögis ja seda kasutatakse tandoori marinaadis, kus liha küpsetatakse mitu tundi saviahjus. TRS Aromaatset amchuripulbrit võib kasutada ka chana masalas (kikerherneroog), shani paneeris (karri koos toorjuustuga), magustoitudes ja maitsva hapu vürtsi lisamiseks oma roogadele.
Toitumine 100g: energia: 272 kj / 90 kcal; rasv: 0,27g; süsivesikud: 17g; suhkur: 14,8g; kiudained: 1,8g; valk: 0,51g; sool: 0,002g
Koostisosad: Kuivatatud mangopulber.