Toor-roosuhkru kuubikud Jaggery Pesi, Ideaalne, 500 g
Jaggery on looduslik, rafineerimata toor-roosuhkur, mida kasutatakse traditsioonilises India ja Ayurveda köögis ning millel on aromaatne, rikkumata maitse. Hindi keeles nimetatakse seda ka Guriks.
Tänu oma loomulikkusele sisaldab Jaggery suhkur mõningaid olulisi mineraale ja mikroelemente nagu kaltsium, raud, magneesium, fosfor, kaalium, seleen, niatsiin, vitamiin B6 ja pantoteenhape.
Schani Jaggery tuhksuhkur on loomulikult tume.
Jaggery on looduslik, rafineerimata toor-roosuhkur, mida kasutatakse traditsioonilises India ja Ayurveda köögis ning millel on aromaatne, rikkumata maitse. Hindi keeles nimetatakse seda ka Guriks.
Tänu oma loomulikkusele sisaldab Jaggery suhkur mõningaid olulisi mineraale ja mikroelemente nagu kaltsium, raud, magneesium, fosfor, kaalium, seleen, niatsiin, vitamiin B6 ja pantoteenhape.
Pruuni roosuhkrut kasutatakse ka paljudes Ayurveda retseptides.
Koostis: 100% Jaggery toores (rafineerimata roosuhkur)
Toitumisalane teave 100 g: Energia: 1612 kj / 383 kcal; rasvu: 0,0 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0,0 g; süsivesikud: 98,96 g, millest suhkur: 98,13 g; valk: 0,4g; sool: 0,03 g.
Säilitamistingimused: Hoida jahedas ja kuivas kohas
Päritolu: ELi-väline põllumajandus (India)