Tootevalik
Juuksemask argaaniaõliga, Dabur Vatika, 500g
Bränd: Dabur
  • Uus
Juuksemask argaaniaõliga, Dabur Vatika, 500g
  • Juuksemask argaaniaõliga, Dabur Vatika, 500g

Juuksemask argaaniaõliga, Dabur Vatika, 500g

Bränd: Dabur

Juuksemask argaaniaõli ekstraktiga, mis aitab hoida peanahka tervena ning vähendab lõhenenud otsi ja juuste väljalangemist.

1306 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 5022496006699

12 kuud pärast avamist

Dabur Vatika juuksemask on rikastatud taimeekstraktidega, mis toidavad ja niisutavad juukseid, andes neile siidiselt sileda lõpptulemuse. See sisaldab ka argaaniaõli ekstrakti, mis aitab hoida peanahka tervena ning vähendab lõhenenud otsi ja juuste väljalangemist. Selle maski regulaarsel kasutamisel võite olla kindel, et teie juuksed on ilusad, läikivad ja terved. Dabur Vatika juuksemask on ainulaadne taimne koostis, mis aitab anda teile pehmed ja siidised juuksed, mida olete alati soovinud. Selle peamine koostisosa, argaaniaõli ekstrakt, toidab teie peanahka ja tagab maksimaalse niisutuse tervete juuste jaoks. See tungib sügavale juukse sisse ja pakub intensiivset hooldust juurest kuni juukseotsteni. See juuksemask on ideaalne lahendus neile, kes soovivad, et nende tuhmid, kuivad ja elutud juuksed näeksid taas elujõulised välja. Regulaarsel kasutamisel saate nautida salongitulemusi mugavalt oma kodus!

VITAMIINIDE A, E, F SEOS: Toidab peanahka, aitab hooldada juukseid juurest otsteni ja annab aluse juuste maksimaalsele tervisele.

ARGANOIL: Rikkalikult looduslikke toimeaineid ja E-vitamiini.

SOJAÖLI: parandab juuste niisutust ja sära.

Kandke pestud juustele ja masseerige õrnalt peanahka kogu juuste pikkuses. Jätke juustele 10-15 minutiks, seejärel loputage hästi välja.

Maski võib kasutada ka spetsiaalse toitva hooldusena, sellisel juhul soovitame pärast maski pealekandmist asetada peanahale fooliumi, intensiivsema efekti saavutamiseks võib juuste ümber mähkida sooja rätikuga või kasutada sooja õhujuga või fööniga soojendamiseks. Võid jätta selle ka ööseks juustele. Seejärel loputage juuksed põhjalikult ja kujundage neid tavapäraselt.

Koostisosad (INCI): Aqua , Paraffinum Liquidum , Cera Alba (Beeswax) , Steareth-2 , Cetearyl Alcohol , Isopropyl Myristate , Steareath-21 , Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate , Cyclomethicone , Propylene Glycol , Argania Spinosa (Argan) Oil , Parfum , Carbomer , Phenyltrimethicone , Bis (C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone , Panthenol , Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract , Eclipta Alba (Bhringraj) Powder , Aloe Barbadensis (Aloevera) Powder , Sodium Hydroxide , DMDM Hydantoin , Potassium Sorbate , BHT , Methylparaben , Propylparaben , Benzyl Salicylate , Butylphenyl Methylpropional , CI 47005 , CI 16035 , CI 77266.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
500 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus
Orgaaniline Orgaaniline
1810 €
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud