Tootevalik
Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad
Bränd: Ancient
Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad
  • Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad
  • Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad
  • Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad

Palo Santo pulgad suitsutuspulgad, 25g, 3-5 pulgad

Bränd: Ancient

Palo Santo eelised hõlmavad väga laia valikut. Seda on nimetatud maagiliseks, müstiliseks, haruldaseks, pühaks ja ainulaadseks. Seda lõhnavat puitu hindavad vaimselt kõrgelt šamaanid ja ravitsejad. Lõuna-Ameerika põlisrahvad on seda juba tuhandeid aastaid kasutanud pühades rituaalides ja puhastamiseks. See on väga populaarne ka Euroopas.

Pakendis on 3-5 pulgakest, mis on keskmiselt 8-15 cm pikkused.

600 €
Saadavus: 12 Kogus
Tootekood: PSanto-01

Palo Santo, puhastav püha puit

Kõik tunnevad Palo Santo't. Võib-olla mitte nime järgi, kuid vähemalt sellepärast, et seda lõhna kasutatakse sageli mõnes Soome saunas, kodulõhnades või massaažiõlides. Lõhn pärineb Palo Santo puust, mis kasvab Lõuna-Ameerikas. See on eriline puuliik, sest selle suits puhastab põletamisel keskkonda. Lõhn on mahe ja looduslik, kuid samas ka müstiline. Seepärast on Palo Santo populaarne ja enimmüüdud toode meie hulgimüügis, ja see on seda ka teie jaoks.

Mis täpselt on Palo Santo?

Palo Santo tähendab sõna-sõnalt püha puitu ja nagu valge salvei, pärineb see Lõuna-Ameerika põlisrahvaste indiaanlastelt. Sajandeid tagasi kasutasid nad seda tseremooniates, et puhastada aura ja tervendada negatiivsetest mõjudest. Euroopas valivad inimesed püha puidu ka oma kodu puhastamiseks või lihtsalt selle puhtaima lõhna pärast. Lõhna võib kirjeldada kui sooja, puidulist ja kerget, millel on magus puudutus, mis mõnikord libiseb mööda silmi. Võrreldes valge salvei (mida kasutatakse samuti samal eesmärgil), annab Palo Santo väga mahedat lõhna. Me ei kujuta ette kedagi, keda see looduslik ja seega vaimne lõhn ei võluks.

Palo santo Peruust ja Ecuadorist

Meie poolt pakutav Palo Santo puit on pärit Peruust ja Ecuadorist. Meie poolt müüdava puidu saagikoristus on kontrollitud kohalike ametiasutuste poolt. Puud on väga haruldased ja seetõttu ei raiuta neid. Puit võetakse ainult langetatud puudest, et seda saaks koristada ja müüa.

Kuidas kasutada

Süüdake suitsupulk, laske sellel paar sekundit põleda ja puhuge seejärel leek välja. Laske pulgal suitsutada ja seejärel pange suitsu oma kehale või mis tahes objektile, mida soovite puhastada, sealhulgas kogu ruumile, tervele majale või autole.

"Palo Santo" on kerge, magus lõhn, mis sarnaneb Frankincense ja Neroliga. Paljud inimesed tunnevad kohe kasulikku puhastavat mõju, isegi kui nad ei ole tavaliselt energia suhtes tundlikud.

Põletage suitsutusaineid lastele ja lemmikloomadele kättesaamatus kohas ning ärge kunagi jätke neid järelevalveta.

Pulgakese suurus: 8-15 cm

Kaal: umbes 25 g

Päritoluriik:
Peru
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand