Tootevalik
Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g
Bränd: Holy Lama
Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g
  • Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g
  • Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g
  • Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g

Ajurveeda massaažiõlide reisikomplekt Holy Lama, 150g

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

1810 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: PI22225

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

4 Ayurveda massaažiõli, mida saate avastada ja kõikjale kaasa võtta!

See reisisuuruses Holy Lama kollektsioon sisaldab:

1 pudel 30ml Lõõgastav õlimassaaž - rosmariin, basiilik ja eukalüpt. Sellest pudelist piisab 5-7 massaažiks.

1 pudel 30ml Everfresh õlimassaaži - petitgrain, apelsin ja patšuli. Sellest pudelist piisab 5-7 värskendavaks ja värskendavaks massaažiks.

1 pudel 30 ml õlimassaaži "Enhance" jasmiini, ylang-ylangi ja sidruniga. Sellest pudelist piisab 5-7 massaažiks.

1 pudel 30 ml massaažiõli, Blissi salvei, rosmariini ja sidruniga. Sellest pudelist piisab 5-7 toniseerivaks ja puhastavaks massaažiks.

1 kaunis korv kookospähkli lehti (mõõdud 15x10x3cm)

Taasavastage või avastage massaaži eelised nende nelja massaažiõliga, mis on 100% looduslik ja professionaalne! Saate neid kasutada ka õlidena kehahoolduses, et nahka toita ja niisutada.

Massaaž ja selle voorused

Massaaži peamised eelised kehale on: närvivalu leevendamine kaelas, seljas, peas, jalgades ja tuharates. Lihaspingete vähendamine ja lõdvestamine.

Massaaž annab meile ka intensiivse heaolutunde ja pärast!

Paaride jaoks on see väärtuslik seltskonnahetk, mille sensuaalsus tuleb enam-vähem ilmsiks olenevalt sellest, mida otsitakse. Kui saadame oma partnerile sõnumi, siis hoolime temast ja tema heaolust.

Need 4 õliga Ayurveda massaaži pakuvad teile tundide kaupa naudingut massaažidest, mida saate teha või saada!

Relaxation Oil Ingredients (INCI): Helianthus annuus seemneõli, Sesamum indicum seemneõli, Cocos nucifera õli, Prunus amygdalus dulcise õli, Simmondsia Chinensis seemneõli, tokoferool, Ocimum sanctum õli, Lavandula angustifolia pipetta õli, Menucchaficialisn Rosmarina õli õli, linalool, eugenool.

Everfresh Oil Ingredients (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Citrus Nobilis Oil, Citrus Aurantium Dilcis Cablin, Pafblo Diltract Cablin , Citral, Citronellol, Geraniol.

Ingredients for Enhance Oil (INCI): Helianthus annuus seemneõli, Sesamum indicum seemneõli, cocos nucifera õli, Prunus amygdalus dulcis õli, Simmondsia chinensis õli, tokoferool, Rosmarinus officinalis õli, tsitrusviljade õli, Salvia, Ciruse limonum ekstrakt aurantium dulcis õli, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol.

Bliss Oil Ingredients (INCI): Helianthus annuus seemneõli, Sesamum indicum seemneõli, Cocos nucifera õli, Prunus amygdalus dulcis õli, Simmondsia Chinensis seemneõli, tokoferool, Rosmarinus officinalis lilleõli, Citrus aurantium leaf lilleõli, salvia õli kooreõli, Citrus aurantium dulcis õli, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene.

Soovitused:

Mitte alla neelata, vältida kokkupuudet silmade ja suhu.

Peske hoolikalt ja lõpetage kasutamine, kui see on ärritunud või sügelev.

Ei sobi imikutele.

Valmistatud Indias, Keralas.

------------------------------------------------- ----------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib alla 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhetel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Holy Lama Naturals Keralas on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud