Tootevalik
Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Tamanuõli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

ETTEVÄÄRSUSED: Troopiline õli, mis sisaldab rohkelt toitaineid, mis aitavad kaitsta ja tugevdada nahka

PEAMINE KOOSTIS: 100% puhas ja orgaaniline Fresh-Pressed® tamanuõli

EESMÄRGID: Taastab, puhastab ja võitleb plekilisusele kalduva naha vastu.

2314 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5055757971481

Puhas ja kvaliteetne õli on meie piirkonnas suhteliselt tundmatu, kuid Kagu-Aasias ja Vaikse ookeani saartel on seda juba sadu aastaid peetud imeõliks. Tamanuõli on rikas antioksüdantide poolest ning mõjub positiivselt kriimustuste ja pragude, armide ja päikesekahjustuste puhul. Sellel on väga eriline lõhn, mis meenutab peterselli.

Kasutusala:

* neutraliseerib plekke ja laike

* võib kasutada armide ja aknele kalduva naha puhul

* võib kasutada kooruvate ja kuivade nahapiirkondade toitmiseks

Tamanuõli eelised:

NAHA PARANDAMINE

Tamanuõli sisaldab taimseid ühendeid, millel on põletikuvastased omadused, aidates leevendada selliseid nahaprobleeme nagu akne, armid, kuiv nahk ja päikesepõletus.

INTENSIIVNE NIISUTAMINE

Rikkalik rasvhapete allikas, mis aitab niisutada ja toidab nahka, ennetades kuivust ja parandades naha elastsust.

NÜÜDNE NAHA

Tamanuõli antioksüdantsed omadused aitavad kaitsta nahka ja vähendada peente joonte, kortsude ja vanusevigastuste ilmnemist, mille tulemuseks on nooruslikum ja säravam jume.

KASUTAMINE:

Lisage seda oma niisutuskreemile, et suurendada selle niisutavat mõju, või kandke seda otse nahale niisutuskreemi asemel või lisage oma nahahooldusrutiini enne niisutuskreemi (kuiv kuni normaalne nahk), pärast niisutuskreemi (kombineeritud ja rasvanenahk )

TÄHELED JA LAIKED: Võtke väike kogus Tamanuõli (või lahjendatud segu) ja kandke see otse laikudele puhaste sõrmeotstega või vatipadjaga. Masseerige õli õrnalt naha sisse, keskendudes kahjustatud piirkondadele, kordades regulaarselt. NAHARAVIM Võtke väike kogus Tamanuõli ja kandke seda punastele nahapiirkondadele. Masseerige õli sõrmeotstega õrnalt naha sisse, jälgides, et see kataks kahjustatud kohad.

FUSHI TIPP:

Kandke väike kogus Tamanu-õli otse laikudele puhta vatipadja abil, et vähendada punetust tänu selle antibakteriaalsetele omadustele.

Koostisosad: Tanuanuse õli, mis on valmistatud ja mida võib kasutada ainult üks kord aastas.

Tegemist on toiduks kasutatava, külmpressitud, standardiseerimata, rafineerimata, orgaanilise, heksaanivaba ja loodusliku õliga. Iga partii on erinev ja omab unikaalseid omadusi.

Ei sisalda: kemikaale, säilitusaineid, lõhna- ja maitseaineid ega lisaaineid.

Päritolu: Vietnam.

-------------------------------------------------------------------

Mida teeb Tamanuõli?

Tamanuõli, mis on saadud Tamanu-puu seemnetest, pakub nahale mitmesugust kasu. See soodustab naha paranemist ja taastumist, mistõttu on see kasulik selliste seisundite puhul nagu akne, armid, ekseem ja psoriaas. Tamanuõli niisutab nahka, parandab selle elastsust ja on vananemisvastase toimega, vähendades peenikeste joonte ja kortsude ilmnemist. Sellel on põletikuvastased omadused, see rahustab ärritunud nahka ning sellel on antimikroobsed ja seenevastased omadused. Tamanuõli aitab ravida haavu, vähendab valu ja põletikku ning seda võib kasutada liiges- ja lihasvalu korral. Enne Tamanuõli kasutamist on siiski oluline teha plaastritest ja konsulteerida spetsialistiga.

Kas Tamanuõli vähendab kortse?

Tamanuõli sisaldab antioksüdante, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest, mis aitavad kaasa vananemisprotsessile. Neutraliseerides vabu radikaale, võib tamanuõli aidata vähendada naha oksüdatiivset stressi, mis võib aidata vähendada kortsude ilmnemist. Tamanuõli sisaldab rohkelt rasvhappeid, nagu oleiinhape ja linoolhape, mis aitavad nahka niisutada ja toita. Kui nahk on hästi niisutatud, tundub see pehmem ja elastsem, mis võib vähendada kortsude ilmnemist. Tamanuõli soodustab naha paranemist ja taastumist tänu oma ühenditele, nagu kalofülliid. See omadus võib stimuleerida kollageeni tootmist, mis on valk, mis annab nahale struktuuri ja elastsuse. Suurenenud kollageeni tootmine võib aidata vähendada kortsude nähtavust ja parandada naha üldist tekstuuri. Kuigi Tamanuõli võib pakkuda niisutust, antioksüdantide kaitset ja toetada naha regenereerimist, võivad tulemused olla individuaalselt erinevad. Oluline on märkida, et Tamanuõli tõhusus kortsude vähendamisel sõltub mitmetest teguritest, sealhulgas kortsude raskusastmest, naha üldisest seisundist ja õli järjepidevast kasutamisest. Lisaks kasutatakse Tamanu õli sageli osana laiemast nahahooldusrutiinist, nii et selle kombineerimine teiste vananemisvastaste tegevustega, nagu päikesekaitsekreemi kasutamine, tervislik toitumine ja suitsetamise vältimine, võib veelgi suurendada selle võimalikku kasu.

Kas Tamanu õli ummistab poorid?

Tamanuõli peetakse üldiselt madala komedogeensuse tasemega, mis tähendab, et sellel on suhteliselt väike kalduvus pooride ummistamiseks. Siiski on oluline märkida, et individuaalsed nahatüübid ja tundlikkus võivad erineda ning see, mis toimib ühe inimese puhul, ei pruugi toimida teise puhul. Komedogeensus on skaala, mis hindab tõenäosust, et koostisosa või toode ummistab poorid ja võib põhjustada. akne ilmnemist. Tamanuõli on koomedogeensuse skaalal üldiselt hinnatud 2, mida peetakse mõõdukalt madalaks. See näitab väiksemat tõenäosust pooride ummistumiseks võrreldes kõrgema hinnanguga õlidega. Siiski on alati hea mõte enne Tamanu õli ulatuslikku kasutamist näol või kehal teha plaastertest. Kandke väike kogus õli väikesele nahapiirkonnale, eelistatavalt küünarvarre või kõrva taha, ja jälgige 24-48 tunni jooksul, kas esineb kõrvaltoimeid või lööbeid. Kui kõrvaltoimeid ei teki, on tavaliselt ohutu kasutada näol.

Kas Tamanuõli tuleb lahjendada?

Tamanuõli võib kasutada kas puhtal kujul või lahjendatult, sõltuvalt isiklikust eelistusest ja naha tundlikkusest. Kui teil on tundlik nahk või proovite Tamanuõli esimest korda, võib olla kasulik lahjendada seda kandva õliga. Sellised kandjaõlid nagu jojobaõli, kookosõli või mandliõli võivad aidata vähendada Tamanuõli kontsentratsiooni ja muuta selle nahale õrnemaks. Lahjendamise vajadus võib sõltuda ka Tamanuõli kasutusotstarbest. Sihtotstarbeliseks kasutamiseks väikestel aladel või laikudel võite kasutada lahjendamata Tamanuõli. Kui aga kavatsete seda kasutada suurematel näo- või kehapiirkondadel, võib lahjendamine hõlbustada selle pealekandmist ja tagada ühtlasema katvuse. Kui otsustate Tamanuõli lahjendada, on tavaline suhe, et segate mõned tilgad Tamanuõli ja supilusikatäie kandjaõli. Konkreetne lahjendussuhe võib siiski erineda sõltuvalt isiklikest eelistustest ja naha tundlikkusest. Pidage meeles, et igaühe nahk on ainulaadne, seega on soovitatav enne Tamanu-õli laia valiku kasutamist teha plaastritest. See aitab kindlaks teha, kuidas teie nahk sellele reageerib ja kas lahjendamine on teie konkreetses olukorras vajalik.

Kas ma võin Tamanu õli kasutada iga päev?

Jah, te võite Tamanu õli kasutada iga päev. Tamanuõli pakub nahale mitmeid eeliseid, sealhulgas niisutavat, tervendavat ja vananemisvastast toimet. Seda võib kasutada üks või kaks korda päevas, sõltuvalt teie eelistustest ja teie naha erivajadustest. Enne ulatuslikku kasutamist on siiski oluline teha plaastertest ja jälgida oma naha reaktsiooni. Lisaks võivad individuaalsed tulemused erineda, seega tasub alati konsulteerida nahaarstiga, kui teil on mingeid muresid või konkreetseid nahaprobleeme.

Kuidas Tamanuõli lõhnab?

Tamanuõlil on iseloomulik mahe, taimne ja tugev aroom. Sageli kirjeldatakse seda kui kergelt puidulist ja taimset nooti. Mõned inimesed tajuvad ka kerget suitsuse või taimse lõhna. Pange tähele, et lõhna tajumine võib inimeseti erineda, kuid üldiselt on Tamanuõli tuntud oma ainulaadse ja mõnevõrra keerulise lõhnaprofiili poolest. See kaob pealekandmisel ja lõhn on tingitud õli suurest antioksüdantide ja antimikroobsete omaduste sisaldusest.

Nahatüüp:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Visų tipų odai
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda