Tootevalik
Näokreem kurkumaga Kurkum, Vicco, 30ml
Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco
  • Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco
  • Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco

Näokreem kurkumaga Kurkum, Vicco, 30ml

Kurkumat ja sandlipuu kreem on mõeldud naiste nahale. Spetsiaalselt valitud koostis muudab naha siledaks ja kõrvaldab akne ja põletiku, kaitseb nahka negatiivsete välismõjude eest ja noorendab. Kreem imendub kergesti naha sisse ja toimib seestpoolt, et noorendada ja taaselustada nahka, eemaldades plekid, andes sellele ühtlase värvi, kõrvaldades akne ja põletiku ning ennetades uute tekkimist.

701 €
Saadavus: 21 Kogus
Tootekood: 8901288030302

Kreem sisaldab looduslikke koostisosi: kurkumat, sandlipuuõli.

Kurkum on paljude kasulike omadustega juur ja seda on Indias kasutatud juba iidsetest aegadest alates. Kurkumal on antiseptilised, põletikuvastased ja bakteritsiidsed omadused, mis aitavad toime tulla akne, nahalööbe ja sõrmikute tekkimisega, samuti antioksüdantsed omadused, mis kiirendavad naha uuenemist, haavade ja armide paranemist, parandavad jume ja vähendavad kortse.

Muinasajal tegid naised kuldsest kurkumast pastat ja määrisid sellega kodus oma nägu, kui nad ei töötanud põllul. Nad teadsid, et see hoiab naha pehme ja sileda, kuigi neil polnud aimugi, et kurkumas sisalduvatel toimeainetel on antioksüdantsed omadused, millest eksperdid tänapäeval räägivad ja mis kaitsevad nahka keskkonna kahjulike mõjude eest.

Liivapuu - Liivapuuõli on õrna ja delikaatse aroomiga, niisutab ja toidab suurepäraselt tundlikku näo- ja huulenahka, kõrvaldab ärrituse, silub nahka ja muudab selle elastseks. Kreem tungib kergesti naha sisse, töötades seestpoolt, et noorendada ja taaselustada nahka, andes sellele tervisliku sära. Kreemil on kaitsvad omadused kahjulike keskkonnategurite vastu, annab nahale ühtlase värvuse, eemaldab plekid, ennetab akne teket, aitab ravida nahainfektsioone, põletikke, haavu ja aknet.

Kasutamine: kandke õhuke kiht kreemi puhtale nahale, mis imendub mõne minuti jooksul ja hakkab eritama sandlipuu lõhna, või kandke kreemi paksult ja loputage 15 minuti pärast maha. Esimeste minutite jooksul pärast kreemi pealekandmist võite tunda kergelt antiseptilist põletustunnet. Kreem ei põhjusta allergilisi reaktsioone ega kõrvaltoimeid.

Regulaarsel kasutamisel:

- aitab kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest

- aitab vabaneda aknest, löövetest, aknest ja rasunäärmete põletikust

- parandab naha välimust ja seisundit, taastab ja noorendab nahka, et see püsiks pikka aega sile, elastseks ja nooruslikuna

Koostisosad (INCI): Water, Stearic Acid, Turmeric (Curcuma Longa, Linn.-Rhizome-Powder) (16%), Sorbitol, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Sandalwood Oil (Santalum Album, Linn.-Stem-Oil) (0.5%)

Nahatüüp:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
30 ml
Similar products
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • −30%
Vegan Vegan
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
499 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand