Tootevalik
Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco, 60g
Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco, 60g
  • Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco, 60g
  • Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco, 60g

Näokreem kurkumiga Kurkum, Vicco, 60g

Kurkumi- ja sandlipuu kreemi koostis on mõeldud naiste nahale. Spetsiaalselt valitud koostis silub nahka ning kõrvaldab aknet ja põletikke, kaitseb nahka negatiivsete välismõjude eest, noorendab. Kreem imendub kergesti naha sisse ja toimib seestpoolt, et noorendada ja taaselustada nahka, eemaldada plekid, anda nahale ühtlane värvus, kõrvaldada akne ja põletik ning ennetada uute tekkimist.

1003 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8901288030609
Hetkel laost otsas


Kreem sisaldab looduslikke koostisosi: kurkum, sandlipuuõli.

Kurkum on paljude kasulike omadustega juur, mistõttu on seda Indias kasutatud juba iidsetest aegadest. Kurkumil on antiseptilised, põletikuvastased, bakteritsiidsed omadused, mis aitavad toime tulla akne, lööbe, vistrikega, samuti omab antioksüdantset toimet, kiirendab naha taastumist, haavade ja armide paranemist, parandab näonaha värvi ja vähendab kortse.

Vanasti valmistasid naised kuldsest kurkumist pastat ja määrisid seda kodus näole, kui nad ei pidanud põllul töötama. Nad teadsid, et see hoiab naha pehme ja sileda, kuigi neil polnud aimugi, et kurkumis sisalduvatel toimeainetel on antioksüdantsed omadused, millest eksperdid tänapäeval räägivad ja mis kaitsevad nahka keskkonna kahjulike mõjude eest.

Sandlipuu - sandlipuuõli on õrna ja hapra aroomiga, niisutab ja toidab suurepäraselt tundlikku näo- ja huulte nahka, kõrvaldab ärrituse, silub nahka ja muudab selle elastseks. Kreem tungib kergesti nahka, toimib seestpoolt, noorendab ja elustab nahka, annab terve sära. Kreemil on kaitsvad omadused kahjulike keskkonnategurite eest, annab nahale ühtlase värvi, eemaldab plekid, ennetab akne teket, aitab ravida nahapõletikke, põletikke, haavu, vistrikuid.

Kasutamine: kanna õhuke kiht kreemi puhtale nahale, mis imendub mõne minutiga ja annab sandlipuu lõhna, või kannakreemi paksult ja loputa 15 minuti pärast maha. Esimeste minutite jooksul pärast kreemi pealekandmist võid tunda kergelt antiseptilist põletustunnet Kreem ei põhjusta allergilisi reaktsioone ja kõrvaltoimeid.

Kreemi regulaarne kasutamine:

• aitab kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest

• aitab vabaneda aknest, lööbest, vistrikest ja rasunäärmepõletikust

• parandab naha välimust ja seisukorda, taastab ja noorendab – nahk püsib sile, elastne ja nooruslik pikka aega

Koostis (INCI): Water, Stearic Acid, Turmeric (Curcuma Longa, Linn.-Rhizome-Powder) (16%), Sorbitol, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Sandalwood Oil (Santalum Album, Linn.-Stem-Oil) (0.5%).

Nahatüüp:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
60 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
499 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud